Prezenţi doar cu semnătura. Adriana Săftoiu dezvăluie măgăriile aleşilor din Parlament

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Din 17 membri, au fost prezenţi doar trei FOTO Adriana Săftoiu / Facebook
Din 17 membri, au fost prezenţi doar trei FOTO Adriana Săftoiu / Facebook

Adriana Săftoiu a dezvăluit miercuri pe pagina personală de Facebook că după ce şi-au redus programul de muncă la o zi pe săptămână, 14 din cei 17 membri ai Comisiei pentru drepturilor omului au fost absenţi. O parte dintre ei apar însă prezenţi pe hârtie. „Ultima săptămâna de campanie - liber. Plata însă integral”, subliniază Săftoiu

„E campanie. Camera Deputaţilor a decis să muncim o zi pe săptămână, marţi. Vreo trei ore plen, apoi comisii. In total, probabil, 4 ore pe săptămână. Ultima săptămână de campanie- liber. Plata însă integral.

Cum arăta ieri prezenta la Comisia pentru drepturile omului, in imagini (drepturile atât de invocate de politiceni). In teorie, adică pe listă, semnaţi ca prezenţi cam toţi din cei 17 membri. În practică, am fost doar trei: preşedintele de comisie, I Iusein, vicepreşedintele D Vasile şi eu”, a scris Adriana Săftoiu pe Facebook.

Aceasta a publicat apoi pe pagina personală două fotografii. Una cu sala goală, şi una cu foaia de prezenţă în care apar semnăturile a o parte dintre parlamentarii absenţi.

FOTO Adriana Săftoiu / Facebook

prezentacomisia pt drepturile omului foto adriana saftoiu / facebook
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite