Preşedintele PNL Cluj acuză: Alin Tişe şi Adrian Papahagi au furat startul în campania electorală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Nicoară
Marius Nicoară

Preşedintele PNL Cluj, senatorul Marius Nicoară, care va candida pentru un nou mandat la alegerile pentru Parlament din 9 decembrie, susţine că Alin Tişe şi Adrian Papahagi, candidaţi ai PDL, "au furat startul în campania electorală" şi au distribuit, înainte de termenul legal, materiale electorale în cutiile poştale ale clujenilor.

"Am primit din partea cetăţenilor din cartierele Mănăştur şi Grigorescu din Cluj-Napoca mai multe sesizări potrivit cărora au găsit în cutiile poştale pliante electorale ale candidaţilor PDL Alin Tişe şi Adrian Papahagi, primul candidat pentru Senat în Colegiul nr. 1, şi celălalt candidat pentru Colegiul nr. 1 pentru Camera Deputaţilor. Un astfel de start furat este penalizat în orice competiţie, că vorbim de automobilism, schi sau înot. Sunt convins că alegătorii vor penaliza acest start furat al celor doi candidaţi PDL şi cred că şi legea interzice acest lucru. Acest start furat arată disperarea pe care o are PDL în încercarea de a câştiga mai multe voturi", a afirmat, duminică, Marius Nicoară, după o conferinţă de presă desfăşurată la sediul de partid, precizând că startul în campania electorală se va da numai în 9 noiembrie.

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Alin Tişe le spune alegătorilor, în pliantul electoral, că doreşte să îi reprezinte în Parlament în calitate de senator, scrie Agerpres. "Din 9 decembrie doresc să susţin nevoile tale în Parlament ca senator. Să ai o voce care să-ţi asculte sufletul. Să-ţi susţină interesele şi să-ţi rezolve problemele. Ai nevoie de un om al faptelor, care a demonstrat că face ceea ce zice. Alin Tişe, senatorul tău", se arată în pliant.

La rândul său, Adrian Papahagi îşi face o prezentare în scrisoarea adresată clujenilor, alături de mai multe promisiuni electorale.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite