Ponta: Nu e timp de „ne gândim să”. Azi trebuie anunţate măsurile economice şi implementate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta FOTO Mediafax
Victor Ponta FOTO Mediafax

Liderul Pro România Victor Ponta a afirmat miercuri pe Facebook că în prezent „criza alimentară este cea mai gravă”. Acesta a transmis Guvernului să ia măsuri „concrete şi puternice pentru economie”, precizând că acestea trebuie implementate cât mai curând.

„URGENT - azi decizia Guvernului pentru suspendarea temporara a exportului de alimente (asa cum au facut, chiar daca cu intarziere, la exportul de medicamente) / criza alimentara este cea mai grava ! URGENT

#ACUM - masuri concrete si puternice pentru economie, pentru firmele romanesti, pentru angajati, pentru asigurarea resurselor bugetare necesare pensiilor , salariilor si cheltuielilor de Sanatate!

Nu mai e timp de „ne gandim sa” / „luam in calcul sa” / „avem un plan sa” / „este posibil sa” ! AZI trebuie anuntate masurile economice si trecut la implementare lor!

Ps - am inclus in proiectul de lege depus la Parlament si codurile CAEN ( alte activitati economice) pe care nu le-am avut initial - transportatorii auto ( inclusi soferii de TIR) , stomatologii, firmele de media afectate, cele de retail ! Sper ca Guvernul sa preia integral aceste prevederi in sedinta de azi”, a scris miercuri pe Facebook Victor Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite