Ponta: Fac un ultim apel de a salva proiectul USL. Vreau să lucrez cu Iohannis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înainte de reuniunea conducerii PNL, premierul Victor Ponta a lansat un ultim apel către partenerii liberali de agăsi cele mai bune condiţii pentru a rămâne în formula USL.

 Principalele declaraţii ale liderului PSD:

În calitate de şef al Guvernului României, este de datoria mea să fac încă un apel înainte de şedinţa PNl către partenerii şi colegii liberali, un apel de a salva proiectul politic numit USL. Fac acest apel către cei alături de care, în opoziţie, al regimului Traian Băsescu, am putut să avem o viziune pentru românia şi capacitatea de  a lăsa deoparte orice interes de partid pentru a construi unul dintre cele mai importante proiecte de după 1989.

 Îmi asum lupta împotriva regimului Băsescu şi capacitatea de a guverna împreună România în sensul îndreptării nedreptăţilor comise de Traian Băsescu.  Cred că, astă seară, mâine oricând, o decizie de desfiinţare a USL ar fi greşită în aceşti ani în care am lucrat împreună în opoziţie, am guvernat bine. Există o contribuţie fundamentală a miniştrilor liberali, a parlamentarilor şi a aleşilor locali.

Am candidat împreună. Avem realizări care ne arată că ne-am ţinut de cuvânt. Apelul meu conţine şi disponibilitatea de a discuta cu liderii liberali pentru a continua proiectul USL. Vreau să precizez pt cei care vor lua decizi: vreau să numesc în funcţie pe toţi cei numiţi de PNl în funcţii. Nu doresc şi nu voi revendica niciun fel de funcţie deţinută de PNL.

Constantin a renunţat la funcţia de viceprim-ministru. Avem proiecte esenţiale: modificarea Constituţiei, descentralizarea. Guvernul României îşi va putea face treaba mai bună în condiţiile în care vom rămâne împreună. Sper să găsiţi condiţiile cele mai bune.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite