Ponta: Eu am zis să avem anticipate după Dăncilă. Orban s-a lăcomit, a vrut să fie prim-ministru, să pună oamenii în funcţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta a precizat că Pro România este favorabilă alegerilor anticipate(Inquam)
Victor Ponta a precizat că Pro România este favorabilă alegerilor anticipate(Inquam)

Victor Ponta, preşedinte PRO România, a precizat că formaţiunea pe care o conduce este în favoarea alegerilor anticipate, dar nu poate decide acest lucru. PSD va fi factorul decizional în această privinţă, având majoritate în birourile parlamentare.

”Eu sunt pentru soluţia anticipatelor, dar PSD are majoritatea şi dacă va decide să le amâne o pot face prin tot felul de întârzieri. Ar fi cel mai rău pentru România, nu ştiu pentru partide cui i-ar conveni”, a spus Victor Ponta la Digi24.

Victor Ponta a amintit cazul guvernului Boc, interimar până la alegeri. ”A fost cazul guvernului interimar Boc pe care l-am suportat 4 luni, pe Orban interimar l-am avea 9 sau 10 luni ar fi un lucru negativ. De la 1 septembrie trebuie puse în aplicare legea pensiilor şi alocaţiilor şi celelalte prevederi ce nu pot fi stopate prin OUG”, a spus Ponta.

Acesta spune că l-a sfătuit pe Ludovic Orban să nu intre la guvernare. ”Eu am zis să avem anticipate după guvernul Dăncilă, aşa era normal. Orban s-a lăcomit, a vrut să fie prim-ministru, să pună oamenii în funcţii”, a precizat Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite