PNL a votat o rezoluţie de reconfirmare a susţinerii lui Florin Cîţu în funcţia de premier. Câte voturi a obţinut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cîţu ar vrea un vor de reîncredere intern FOTO Inquam Photos / Ilona Andrei
Florin Cîţu ar vrea un vor de reîncredere intern FOTO Inquam Photos / Ilona Andrei

Biroul Politic Naţional al PNL a dat un vot pe o rezoluţie în care are loc reconfirmarea susţienrii lui Florin Cîţu în funcţia de premier. 54 de liberali din 54 prezenţi au votat pentru menţinerea lui Cîţu la Palatul Victoria.

UPDATE Europarlamentarul Rareş Bogdan a anunţat, joi, după şedinţa Biroului Poliţic Naţional, că s-a dat un vot pentru susţinerea premierului Forin Cîţu. La şedinţă, afirmă Rareş Bogdan, au participat peste 70% dintre membrii BPN, votul fiind în unanimitate. „Astăzi a fost convocat un BPN, absolut statutar, şi a fost dat un vot de susţinere a premierului Florin Cîţu. Au participat peste 70% din membrii BPN şi s-a votat în unanimitate susţinerea lui Florin Cîţu ca premier şi în toate demersurile domniei sale„, a declarat Rareş Bogdan, într-o conferinţă de presă,

UPDATE Vot în unanimitate pentru reconfirmarea susţinerii lui Florin Cîţu la şefia Palatului Victoria. 54 de liberali din 54 prezenţi s-au poziţionat alături de premier. Ludovic Orban şi mai mulţi apropiaţi ai şefului PNL nu au participat la şedinţă.

UPDATE Ludovic Orban a anunţat că nu va participa la şedinţa care a fost convocată joi dimineaţă, cu doar o oră înainte, prin intermediul unui sms. De altfel, Ludovic Orban a lansat mai multe atacuri la adresa şefului Guvernului, fiind punctat faptul că premierul ar arunca „unitatea Coaliţiei în aer”.

***

„În temeiul alin 3 al art. 85 din Statutul PNL, la solicitarea membrilor BPN, se convoacă şedinţa BPN azi, 02 septembrie 2021, ora 11:00, prin videoconferinţă”, se arată în mesajul transmis membrilor BPN de la Secretariatul General al PNL. 

Solicitarea vine din partea echipei Cîţu, grupare care ar vrea un vot de reconfirmare a premierului. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite