Peripeţiile premierului Dăncilă în Neamţ: a aterizat din greşeală în curtea unei şcoli şi s-a lovit la cap când a coborât din elicopter VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
După ce au coborât din elicopter demnitarii s-au arătat miraţi că nu-i aştepta nimeni FOTO Captură
După ce au coborât din elicopter demnitarii s-au arătat miraţi că nu-i aştepta nimeni FOTO Captură

Ghinioanele se ţin lanţ de prim-ministrul României. Împreună cu Carmen Dan, Lucian Şova şi Ioan Deneş, Viorica Dăncilă se îndrepta, vineri, către Judeţul Neamţ, însă, dintr-o confuzie, aceasta a ajuns într-o altă localitate, aterizând în curtea unei şcoli. De asemenea, când a ajuns în sfârşit în Borca, înainte să coboare, Viorica s-a lovit cu capul de cadrul de la uşa elicopterului.

Vineri, premierul Viorica Dăncilă, Carmen Dan, Lucian Şova şi Ioan Deneş au efectuat o vizită de lucru în mai multe localităţi din judeţele Neamţ şi Babău. Potrivit Hotnews, atunci când premierul a ajuns în Neamţ, elicopterul s-a rătăcit şi a aterizat din greşeală la câteva zeci de kilometri distanţă de destinaţie, în curtea unei şcoli.

După vizita din judeţul Bacău, Viorica Dăncilă urma să ajungă la ora 11.00 în judeţul Neamţ, la Slobozia-Roznov, la canalul de aducţiune al râului Cracău. Citând TvmNeamt, Hotnews subliniază că premierul a ajuns din greşeală în comuna Crăcăoani, la câteva zeci de kilometri distanţă faţă de locul unde era aşteptată, şi că gafa ar putea fi cauzată de asemănarea dintre numele râului Cracău cu cel al comunei Crăcăoani.

Primarul comunei a confirmat că în jurul orei 12.00 elicopterul în care se afla Viorica Dăncilă a aterizat în curtea unei şcoli din satul Magazia, comuna Crăcăoani. Până să ajungă acesta să o întâmpine, oaspeţii plecaseră deja.

Conform martorilor, după ce au coborât din elicopter, demnitarii s-au arătat foarte miraţi că nu-i aştepta nimeni şi, după mai multe verificări, şi-au dat seama că au ajuns în altă parte, reluând apoi zborul.

Totodată, după ce a ajuns în comuna Borca, înainte să coboare, Viorica Dăncilă s-a lovit cu capul de cadrul de la uşa elicopterului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite