Pe cine susţine Crin Antonescu la şefia PNL: „Am de ales dintre două variante, deci sunt într-o situaţie bună“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crin Antonescu FOTO Mediafax
Crin Antonescu FOTO Mediafax

Senatorul PNL Crin Antonescu a declarat marţi, la Gândul Live, că i s-a propus să preia şefia partidului, dar nu va candida pentru funcţia de preşedinte al formaţiunii.

„Întotdeauna, căutarea unui nou conducător nu e un lucru simplu. Nu a fost nici la PNL, nici altădată, nici acum. Şi liberalii sunt destul de conservatori. Opţiunea mea e clară. Dacă doream să continui în fruntea PNL, nu m-aş fi retras“, a afirmat Crin Antonescu.

„Am o alegere de făcut, sunt doi colegi (n.r.: Ludovic Orban şi Teodor Atanasiu) care nu sunt lipsiţi de argumente pentru a susţine candidatura, deci sunt într-o situaţie mai bună decât Adam. Voi da acest vot lui Ludovic Orban, ceea ce nu înseamnă că e ceva adevărat dintr-o poveste pe care o văd de ceva vreme, un război între mine şi Atanasiu. Nu a existat aşa ceva“, a menţionat Antonescu.

Întrebat dacă regret că nu a intrat în cursa pentru Cotroceni, Antonescu a spus că şi-a luat în serios candidatura din 2009, a precizat că era pregătit să facă acelaşi lucru în 2012, dar a spus că nu regretă decizia partidului din 2014.

„Răspunsul e nu pentru că alegerile s-au terminat aşa cum s-au terminat. Dacă Ponta ar fi câştigat, aş fi regretat complet că nu am candidat, dar având în vedere că această variantă a fost una care a reuşit să genereze ceea c e puţină lume aştepta –mărturisesc că nici eu nu mai aşteptam o asemenea ripostă la toate lucrurile făcute de Ponta şi de PSD, înseamnă că lucrurile merg pe un făgaş natural“, a mai spus el.

 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite