PDL Galaţi îl susţine pe Vasile Blaga pentru şefia PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Blaga FOTO Adevărul
Vasile Blaga FOTO Adevărul

Preşedintele filialei PDL Galaţi, Doruleţ Resmeriţă, a declarat marţi într-o conferinţă de presă că organizaţia pe care o conduce va susţine candidatura lui  Vasile Blaga pentru şefia PDL. Blaga se va bucura şi de susţinerea preşedintelui organizaţiei municipale a PDL, Nicuşor Ciumacenco.

„Am aşteptat şi întâlnirea de duminică seara care a avut loc la sediul partidului, întâlnire la care au fost invitaţi toţi liderii de organizaţii şi parlamentarii pe structura colegiului director. (..)Toţi cei prezenţi susţin moţiunea Blaga şi actuala conducere a partidului. Şi eu am luat aceeaşi decizie nu numai pentru că Vasile Blaga a susţinut echipa de la Galaţi, ci şi pentru că, din punctul meu de vedere, Vasile Blaga este omul de care partidul are nevoie. (..) Pe de altă parte, este un om care ca şi imagine, ca şi carieră politică este strict legat de PDL fără să mai fi fost într-un alt partid”, a afirmat Doruleţ Resmeriţă.

Întrebat de ce nu o susţine pe Elena Udrea pentru funcţia de preşedinte al PDL, Resmeriţă a răspuns: „Argumentele pe care le-am spus în favoarea domnului Blaga nu pot să le spun în favoarea doamnei Udrea”.

În altă ordine de idei, liderul PDL Galaţi a afirmat că partidul are nevoie de o colaborare cu Traian Băsescu, dar şi de o detaşare de şeful statului.

„Pentru PDL parteneriatul cu preşedintele poate continua, dar totodată, partidul are nevoie de o detaşare faţă de Traian Băsescu. Faptul că preşedintele a luat decizia unei separări faţă de PDL, acest lucru nu este unul neapărat rău. Dacă PDL ar trăi doar în umbra lui Traian Băsescu nu cred că va avea posibilitatea de a creşte pe viitor”, a mai declarat Resmeriţă.

De asemenea, Blaga va beneficia şi de susţinerea preşedintelui organizaţiei municipale PDL Galaţi, Nicuşor Ciumacenco.

„Am venit la conducerea municipalei PDL cu Vasile Blaga şi prim-vicepreşedintele Cezar Preda şi mi se pare corect şi onest să sprijinim această moţiune. Dacă la Convenţie lucrurile merg aşa cum ni le dorim noi vom continua, dacă nu, aşa cum este firesc, noua conducere PDL să-şi pună altă echipă de conducere la filiala locală”, a declarat Nicuşor Ciumacenco.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite