Paul Stănescu, ameninţări pentru Guvern şi Iohannis: Vom declanşa un mare război politic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paul Stănescu FOTO Paul Stănescu / Inquam Photos / George Călin
Paul Stănescu FOTO Paul Stănescu / Inquam Photos / George Călin

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, spune că PNRR nu poate fi trimis la Bruxelles fără consultarea PSD. Stănescu mai spune că partidul său a câştigat alegerile parlamentare şi are cei mai mulţi parlamentari şi aleşi locali. Paul Stănescu subliniază şi faptul că a fost transmis un apel către aleşii locali PSD, în lipsa unui „dialog cu PSD”, după ce şeful statului le-a cerut primarilor să se implice în campania de vaccinare .

Paul Stănescu susţine că până acum PSD a fost ignorat în lupta cu pandemia.

„Iohannis şi Guvernul lui să înţeleagă bine: PNRR nu poate fi trimis la Bruxelles fără consultarea PSD. PSD a propus de mai multe ori Guvernului să lupte cu pandemia umăr la umăr, într-un efort politic comun. Le-am întins mâna din respect pentru români şi sănătatea lor, dar Iohannis şi liberalii lui au refuzat. Aşteptăm dialogul privind PNRR, dar dacă aroganţa lor incompetentă îl va bloca, vom declanşa un mare război politic pentru apărarea intereselor românilor. Nu-i vom lăsa pe liberali şi userişti să facă harcea-parcea PNRR-ul, pentru că aşa cum am mai spus, nu este al lui Cîţu şi al camarilei lui din Guvern, ci al românilor”, a spus Paul Stănescu într-un comunicat transmis de PSD.

Paul Stănescu mai spune că PSD este cel mai mare partid şi că aleşii PSD au fost ignoraţi de şeful statului, iar acum „bate la uşa lor”, în lipsa unui dialog cu PSD.

Iar acum, campania de vaccinare a devenit o nouă vânătoare a succesului, o competiţie politică. Fiind strâns cu uşa de îndeplinirea planului de 5 milioane de români vaccinaţi, vrea cu orice preţ un trofeu. Aşa a ajuns la concluzia că şi primarii PSD ar fi buni la ceva. După ce au fost ignoraţi atâta timp, în toată această perioadă, bate la uşa lor, dar prin cea din dos, fără să aibă un dialog cu PSD. Dacă nu a înţeles nici până acum cu aroganţa sa prezidenţială că cel mai mare partid din România, cel care a câştigat alegerile parlamentare, care are cei mai mulţi aleşi locali şi parlamentari, nu poate fi ignorat, înseamnă că suferă de miopie politică gravă”, a mai transmis secretarul general al PSD, conform sursei citate.

Secretarul general al PSD îl critică pe şeful statului şi spune că nu a zis „nimic în scandalul muşamalizării datelor despre românii morţi în pandemie”.

„Klaus Iohannis i-a scos din cap pretenţiile premierului Cîţu de şef al comitetului pentru normalitate. I-a transmis că ora exactă se dă doar de la Cotroceni. A vrut să arate că el este şeful, el trebuie să ia caimacul. Dacă simte că lucrurile sunt spre bine, iese în conferinţe, dar dacă nu, tace şi îi lasă pe membrii Guvernului să se încaiere între ei. N-a zis nimic în scandalul muşamalizării datelor despre românii morţi în pandemie. N-a scos o vorbă despre cum au fost manipulate cifrele şi statisticile. N-a ieşit în conferinţă de presă ca să explice de ce nu au reuşit să aducă bani pentru agricultorii noştri prin PNRR”, a mai transmis Paul Stănescu.

Preşedintele Klaus Iohannis le-a cerut tuturor primarilor şi altor reprezentanţi politici să se implice în campania de vaccinare, astfel încât să fie imunizate cât mai multe persoane şi din mediul rural.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite