Partidul Mişcarea Populară, către Victor Ponta:  „PMP îl deranjează deja pe şeful celui mai cinstit Guvern“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mişcarea Populară s-a înfiinţat ca partid în urmă cu mai puţin de două săptămâni FOTO Arhiva Adevărul
Mişcarea Populară s-a înfiinţat ca partid în urmă cu mai puţin de două săptămâni FOTO Arhiva Adevărul

Partidul Mişcarea Populară îi cere premierului Victor Ponta, ca în calitate sa de ministru interimar al Transporturilor, să ducă la bun sfârşit privatizarea CFR Marfă, fără să implice în vreun fel noua formaţiune politică.


„Dr. Victor Ponta, maturizaţi-vă! În privatizarea CFR Marfă, singurii parteneri sunt Guvernul României şi omul de afaceri Gruia Stoica. Asumaţi-vă acest lucru şi responsabilităţile care vă revin! Mişcarea Populară nu are nimic de-a face nici cu dl. Gruia Stoica, nici cu acţiunile condamnatului Fenechiu şi în niciun caz nu poate servi ca alibi al incompetenţei Guvernului Victor Ponta. Ne bucură însă că, deşi Partidul Mişcarea Populară nu a împlinit nici o săptămână, îl deranjează deja pe şeful "celui mai cinstit Guvern". Este dovada că ne facem datoria de partid de opoziţie, expunând fără menajamente iresponsabilitatea şi incompetenţa guvernării USL, pe care cu greu le mai poate acoperi singura tehnică deprinsă de premierul Victor Ponta: minciuna“, se precizează într-un comunicat al Partidului Mişcarea Populară.

Noua formaţiune politică consideră că responsabilitatea privatizării CFR Marfă îi revine Guvernului Ponta, dar că acesta încearcă să se eschiveze.

„Partidul Mişcarea Populară consideră că Dr. Victor Ponta, în calitate de ministru interimar al Transporturilor şi prim ministru, trebuie să ducă la bun sfârşit privatizarea CFR Marfă. După plecarea condamnatului Fenechiu, şeful celui mai cinstit Guvern a intrat în panică. De câteva zile, Dr. Victor Ponta încearcă disperat să arunce responsabilitatea privatizării CFR Marfă în curtea CSAT şi a preşedintelui Traian Băsescu. Mai nou, Dr. Ponta a găsit un alt ţap ispăşitor: Mişcarea Populară. Insinuarea că dl. Gruia Stoica, patronul GFR şi câştigătorul procedurii de privatizare a CFR Marfă, ar fi prigonit fiindcă nu s-a înscris în Partidul Mişcarea Populară este de un ridicol desăvârşit“, se mai arată în sursa citată.

Materiale pe aceeaşi temă:

Fosta tenismenă Ruxandra Dragomir „serveşte“ la Mişcarea Populară

„Elena Udrea de Satu Mare“ părăseşte PDL pentru Mişcărea Populară

Eugen Tomac: „După înfiinţarea legală a PMP, voi candida la preşedinţia partidului“




 


 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite