OSMTH, îndemn pentru participarea la referendumul din 6-7 octombrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă Adevărul
FOTO Arhivă Adevărul

Referendumul pentru modificarea Constituţiei, în sensul redefinirii căsătoriei, a dus la ample dezbateri despre participarea sau boicotarea acestuia. Printre cei care încurajează participarea la urne sunt şi OSMTH, care le cere oamenilor, indiferent de ideologie, să iasă şi să-şi spună părerea.

„Ordinul Suprem Militar al Templului din Ierusalim (OSMTH), Ordin eminamente creştin, unic moştenitor şi continuator legitim al spiritului şi al tradiţiilor Ordinului Templier medieval, susţine cu fermitate practicarea virtuţilor creştine, apărarea Bisericii şi promovarea învăţăturilor Domnului IIsus Hristos pe tot Pământul. Ordinul nu promovează ideologii politice şi nu se supune influenţei nici unui partid.Marele Priorat General Magistral al României cheamă pe toţi Cavalerii şi Doamnele din subordine să se implice activ şi cu decenţă în mobilizarea cetăţenilor de a participa la referendumul pentru revizuirea Constituţiei României, din data de 6-7 octombrie 2018, şi de a acorda un vot pozitiv la întrebarea «Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?»“, se arată îîntr-un comunicat al OSMTH.

„Facem apel la toţi dreptmăritorii creştini din ţara noastră să participe şi să voteze cu „DA” la referendum. Totodată, îndemnăm pe toţi românii care împărtăşesc alte credinţe, dar care şi acestea promovează la rândul lor principii asemănătoare cu privire la definirea familiei, spre a participa la referendum şi a acorda un vot pozitiv. Ne adresăm cu speranţă celor care se declară atei, dar care îmbrăţişează preceptele morale privind familia ca uniune între un bărbat şi o femeie, să se alăture apelului nostru şi să voteze cu „DA” la referendumul organizat în data de 6-7 octombrie. Nu în ultimul rând, ne adresăm şi altor membri ai comunităţilor care se opun nemijlocit referendumului să-şi manifeste, totuşi, prin vot pozitiv opţiunea la acest scrutin. Acest gest ar putea reprezenta un licăr de speranţă pentru mântuirea sufletului lor.Ne exprimăm dorinţa şi speranţa ca acest demers să ducă la revizuirea Constituţiei României în forma adoptată de Parlament, demers care are rolul de a ne proteja, cel puţin pentru moment, de pericolul îndepărtării noastre de valorile creştine“, mai precizează sursa citată, documentul fiind semnat de „Marele Prior“ Dan Vasiliu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite