Nicușor Dan susține ca a negociat cu PNL când liberalii îl sprijineau pe Cîrstoiu la Primăria Municipiului București

0
Publicat:

Primarul general Nicușor Dan spune că este de acord cu o dezbatere electorală cu Cristian Popescu Piedone.

Nicușir Dan este susținut de ADU la Primăria Municipiului București FOTO: Arhivă
Nicușir Dan este susținut de ADU la Primăria Municipiului București FOTO: Arhivă

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a spus într-o emisiune la Antena 3 că a vorbit ciu mai mulți lideri PNL în perioada când medicul Cătălin Cîrstoiu era candidatul comun al PSD și PNL la Primăria Generală.

El nu a nominalizat liderii cu care s-a întâlnit și nici care au fost subiectele de discuție.

"Ce v-am pus atunci, vă spun și acum: în momentul în care candidatul PNL-PSD era domnul Cîrstoiu, am avut niște discuții ... Asta e tot ce pot să vă spun. (De atunci,) nu m-am mai întâlnit cu ei și, evident (nu m-am întâlnit) de când ei au candidat la Primărie. E o chestiune de bun simț: în momentul în care ai o discuție care nu este publică, nu vii tu să o faci publică", a declarat Nicușor Dan la antena3.ro.

În trecut, Nicolae Ciucă, președintele PNL, i-a cerut să se înscrie în partid pentru a beneficia de susținere la Primăria Municipală.

Nicușor Dan, care este susținut de Alianța Dreapta Unită, a spus că, în campanie, își dorește o dezbatere cu Cristian Popescu Piedone.

"Îmi doresc foarte tare o dezbatere cu domnul Cristian Popescu Piedone, pentru că este cel mai bine clasat din bazinul de stânga - PSD. Din momentul în care convenim ca dezbaterea să aibă loc într-un studio TV, încep discuțiile între staff-urile candidaților și se ajunge (la o înțelegere). Mi se pare corect față de bucureșteni, pentru că suntem primii doi clasați", a precizat Nicușor Dan.

El s-a declarat de acord ca dezbaterea să aibă loc la Antena 3 CNN.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite