Mihai Răzvan Ungureanu îl atacă pe Crin Antonescu: „Nu este un preţ prea mare să ai în fruntea unui partid un om care este capabil să compromită orice pentru a-şi îndeplini o obsesie?”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu l-a atacat dur pe liderul PNL Crin Antonescu spunând despre acesta că este „obtuz” şi că a câştigat alegerile într-un mod „aritmetic, alături de socialişti”.

Ungureanu a mers la Deva, cu prilejul inaugurării sediului organizaţiei judeţene şi pentru a se întâlni cu membrii conducerii locale, regionale şi centrale a partidului.

Potrivit Mediafax, Ungureanu a fost întrebat sâmbătă în cadrul unei conferinţe de presă la Deva, dacă va candida la alegerile prezidenţiale, răspunzând: „Eu am să vă răspund cu următoarea întrebare: dacă l-aţi avea candidat, şi este cel puţin până în momentul de faţă, al USL pe Crin Antonescu nu vi s-ar părea normal să candidaţi şi dumneavoastră?

Din păcate, în PNL se petrec două chestiuni. Supremaţia absolută a unui lider obtuz, ceea ce este pentru mine de mare mirare, şi care se consideră îndreptăţit la postura de lider maximum pentru faptul că ar fi câştigat alături de socialişti alegerile. Da, alături de socialişti, aritmetic a câştigat alegerile.

Cum? Compromiţând absolut partidul în fruntea căruia se află. Şi atunci eu îmi pun întrebarea: nu e un preţ prea mare pe care îl plăteşte un partid altădată şi subliniez, altădată, dedicat modernizării, europenizării, reformei statului în România? Nu e un preţ prea mare să ai în fruntea unui partid un om care este capabil să compromită orice pentru a-şi îndeplini o obsesie? Nevoie de a deveni, nevoia sa personală de a deveni preşedinte al României”, a declarat Ungureanu.

Potrivit liderului Forţei Civice, au mai existat şi alte „asemenea personaje în istoria post-decembristă” a României şi „s-au transformat în notele de subsol ale istoriei României.”

„Mi se pare că e un preţ mult prea mare pe care îl plăteşte un partid care altădată, nu astăzi, era promotor al modernizării şi europenizării României. Mă uit cu tristeţe la ce văd în PNL”, a mai spus Ungureanu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite