Mesajul lui Traian Băsescu de Sfânta Maria: „Fie ca această zi de sărbătoare să ne aducă seninătate şi speranţă!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Traian Băsescu le-a transmis un mesaj românilor de Sfânta Maria FOTO Tudor Iovu
Preşedintele Traian Băsescu le-a transmis un mesaj românilor de Sfânta Maria FOTO Tudor Iovu

Traian Băsescu a transmis, printr-un comunicat de presă, un mesaj adresat românilor cu prilejul sărbătoririi „Adormirea Macii Domnului” şi a Zilei Marinei.

„Doresc să adresez tuturor românilor, în această zi în care prăznuim 'Adormirea Maicii Domnului' şi în care, deopotrivă, serbăm Ziua Marinei Române, gândurile mele cele mai calde şi sincere urări de sănătate şi bucurie alături de cei dragi. Sărbătorim Ziua Marinei Române, o zi cu semnificaţii aparte pentru toţi marinarii care servesc ţara pe navele aflate sub pavilion românesc şi pentru cei care muncesc în porturile noastre, prilej cu care le mulţumesc tuturor pentru dăruirea şi profesionalismul de care dau dovadă zi de zi.”

„De asemenea, doresc să adresez mulţumirile mele tuturor militarilor care îşi desfăşoară activitatea în slujba Forţelor Navale Române pentru devotamentul şi pentru curajul de care dau dovadă în misiunile care le sunt încredinţate. ”

Fie ca această zi de sărbătoare să ne aducă seninătate şi speranţă!  La mulţi ani, marinari!", a transmis şeful statului.
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite