Ludovic Orban, la alegerile PNL Sector 1: La final de mandat stau cu fruntea sus. Ştiu, vreau şi pot să conduc partidul spre noi victorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban şi Florin Cîţu, candidaţii la şefia PNL FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Ludovic Orban şi Florin Cîţu, candidaţii la şefia PNL FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, în faţa membrilor PNL Sector 1, că el este omul care poate conduce partidul spre noi victorii şi că nu îi pare rău de alegerile politice din ultimii ani.

„Au fost ani grei de muncă. Au fost campanii grele. Vă felicit pentru că la nivelul Bucureştiului, filiala Sector 1 este pe locul I. Nu voi ţine un cuvânt de promovare a candidaturii mele. Astăzi, cu discernământul şi intuiţia dvs alegeţi conducerea PNL Sector 1. Să alegeţi o echipă care să păstreze PNL unitate. Poate alegeţi echipa care în 2024 să dea viitorul primar. La final de mandat stau cu fruntea sus şi vă spun că în patru ani de zile am realizat lucruri la care nimeni nu se aştepta. PNL deţine trei din cele patru funcţii importante în stat”, a declarat Ludovic Orban, înainte de alegerea noii conduceri a PNL Sector 1. 

„Ştiu, vreau şi pot să conduc partidul spre noi victorii, aşa cum l-am condus şi în cei patru ani. Vă doresc succes şi alegeri înţelepte. Mă bazez pe dvs în susţinerea pentru congres”, a completat preşedintele PNL.

Rareş Bogdan a luat cuvântul din partea taberei Florin Cîţu. De asemenea, a avut şi un scurt mesaj din partea premierului. „Cu mine la preşedinţia PNL, vom pune doar membri PNL pentru primăriile de sectoare”, a afirmat rareş Bogdan.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite