Limbaj de parlamentar. Cum l-a înjurat șeful Camerei Deputaților pe George Simion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Președintele AUR, George Simion, a publicat la rândul său o înregistrare în care se aude cum a fost înjurat, după ce anterior șeful Camerei Deputaților vorbise despre jignirile venite din partea liderului Alianței.

Alfred Simonis (centru) și George Simion (stânga) FOTO Inquam Photos
Alfred Simonis (centru) și George Simion (stânga) FOTO Inquam Photos

George Simion a difuzat o scurtă înregistrare audio și video pe Tik Tok, în care prezintă ce s-a întâmplat anterior izbucnirii scandalului între el și Alfred Simonis în Parlament.

F***** morții mă-tii să-ți f**!”, se aude la începutul înregistrării. Apoi, președintele interimar al Camerei continuă către Simion, aflat în fața sa, lângă tribuna președintelui de ședință. „Băga-mi-aș p*** în mă-ta! Îți sparg dinții, ascultă ce îți spun. Ține minte treaba asta”, i-a spus Simonis lui Simion.

Serios?! Ia să vedem, lichea pitică” a fost replica de moment a președintelui AUR.

Ce afirmase Simonis

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, a declarat luni, în plen, că la începutul şedinţei, un deputat „mai rusofil”, căruia nu merită să îi spună numele, a venit şi i-a spus: „Am să o violez pe mă-ta!”.

„La începutul şedinţei, un domn deputat, mai rusofil aşa, căruia nu merită să îi spun numele, a venit şi mi-a spus, citez: ”Am să o violez pe mă-ta! Aşa mi-a spus acest individ la începutul şedinţei, şi poate că şi reacţia mea a fost una vehementă şi poate şi prestaţia mea, după acest moment, nu e cea pe care aţi fi aşteptat-o”, a spus Alfred Simonis în plen, numindu-l „un personaj abject”

„Vreau să înţelegeţi că fiecare dintre noi suntem oameni, avem limita de suportabilitate atât cât o avem, nu pot sancţiona un personaj care se comportă de trei ani în felul acesta. Nu ai ce să îi faci, singurul care poate să îl sancţioneze se află la Moscova”, a mai afirmat Simonis.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite