Liderii PSD s-au reunit în Comitetul Executiv. Viorica Dăncilă a fost întrebată dacă fiul ei este în siguranţă la Curtea de Conturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Mediafax
FOTO Mediafax

Şedinţa PSD s-a încheiat, iar Viorica Dăncilă a plecat fără să facă vreo declaraţie. Ea a ieşit pe o uşă laterală şi s-a urcat direct în maşină. Liderii PSD s-au reunit, luni seara, în şedinţa Comitetului Executiv. Nici la sosire, Viorica Dăncilă nu a făcut declaraţii. În faţa sediului partidului din Băneasa, unde are loc şedinţa, se află câţiva protestatari care au un banner negru pe care scrie: „Voi le-aţi ucis!”

La sosirea Vioricăi Dăncilă, unul dintre protestatari a strigat: „E în siguranţă fiul dumneavoastră la Curtea de Conturi?”

În şedinţa Comitetului Executiv urmează să fie luată decizia amânării congresului PSD pentru desemnarea Vioricăi Dăncilă drept candidat la alegerile prezidenţiale, programat iniţial pentru 3 august. Congresul ar urma să fie reprogramat la finalul lunii august.

De asemenea, liderii PSD vor discuta şi despre rectificarea bugetară.

La sosirea la şedinţă, preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat că o sesiune extraordinară a Parlamentului va fi convocată cel mai devreme peste 15 zile.

La finalul şedinţei erau aşteptate declaraţii ale premierului Dăncilă.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite