Lider PNL, atac fără precedent la adresa lui Şoşoacă: Locul acestei femei e la spitalul de psihiatrie, nu în Parlament

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pavel Popescu (centru), alături de Ludovic Orban. FOTO Arhivă personală / Facebook Pavel Popescu
Pavel Popescu (centru), alături de Ludovic Orban. FOTO Arhivă personală / Facebook Pavel Popescu

Preşedintele PNL Sector 4, Pavel Popescu, a lansat un atac dur la adresa senatoarei Diana Şoşoacă, ales care în weekendu-ul trecut a mers să protesteze alături de sute de persoane faţă de purtarea măştii şi faţă de măsurile luate de Guvern.

„Pe mine mă dezgustă toate meme-urile/video-urile/glumele cu senatoarea Şoşoacă dansând pe Pink Floyd. Nu pot schiţa nici un zâmbet când le văd, dimpotrivă. Mă întreb de ce am devenit atât de inconştienţi cu privire la aceste subiecte şi cum ne putem distra pe seama lor în aceste zile. Dragilor, în timp ce această descreierată instigă oamenii la nerespectarea regulilor vă amintesc că pe coridoarele spitalelor se târăsc pacienţi cu tuburi de oxigen după ei, secţiile de ATI sunt pline şi din ce în ce mai mulţi prieteni sau membri tineri ai familiilor noastre mor din cauza acestui nenorocit de virus chinezesc”, a scris pe pagina sa de Facebook deputatul Pavel Popescu.

Liderul PNL Sector 4 a subliniat faptul că ar trebui ca lumea să vadă adevărata situaţie din secţiile ATI, ca să nu se mai încreadă în parlamentari ca Şoşoacă.  „Poate ar fi bine ca personalul medical din prima linie să distribuie nişte video-uri live din lupta pentru vieţile noastre. Poate asta ne va trezi totuşi la realitate. Voi căuta soluţii pentru o legislaţie mai aspră împotriva unor fenomene de genul Şoşoacă. Locul acestei femei e la spitalul de psihiatrie. Sau cel puţin nu e în Parlament.  Reactivăm iniţiativa #fărănebuniînfuncţiipublice”, a completat Popescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite