Lider ALDE, atac la Meleşcanu: A devenit, la cei aproape 80 de ani ai săi, o trompetă jalnică a PSD-ului. Trădătorul tot trădător rămâne

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul Ion Popa, propunere a ALDE pentru şefia Senatului, îl critică dur pe Teodor Meleşcanu pentru faptul că a ajuns să vorbească de destructurarea ALDE după ce acesta a pus umărul la săbirea formaţiunii politice, prin acceptarea ofertei PSD.

„Cât de ipocrit să fii şi să vii acum să spui că din cauza altcuiva ALDE nu are grupuri la Senat şi Camera Deputaţilor în afară de trădătorii în fruntea cărora te afli? Probabil atât de ipocrit şi lipsit de orice fel de scrupule precum Teodor Meleşcanu, cel care la bătrâneţe ne arată o mostră de cea mai bună calitate a parvenitismului politic.După ce ţi-ai primit arginţii de la PSD, după ce ai participat la strategia de destructurare a ALDE, să vii să arunci vina pe altcineva pentru situaţia ALDE din Parlament mi se pare deja prea mult din partea lui Teodor Meleşcanu. Însă, trădătorul tot trădător rămâne, nu ai ce să îi ceri”, a scris Ion Popa, pe pagina sa de Facebook. 

Fostul liberal, care la începutul lunii a fost propus şef al Senatului de ALDE, a precizat că Meleşcanu a devenit o „trompetă jalnică” a PSD, după ce a trădat de mai multe ori partidele prin care a trecut.

„Meleşcanu a devenit, la cei aproape 80 de ani ai săi (un june al politicii, ce mai!), o trompetă jalnică a PSD-ului. Dar asta e atunci când te întorci la orgini, începi să ai comportamentul specific Vioricăi Dăncilă şi al altora de lângă ea. Din PDSR a plecat Meleşcanu, în PSD s-a întors. Felicitări, stimabile! Te-ai întors acasă, acolo unde ţi-e locul. Dar pentru cât timp? Cât va mai dura până la următoarea trădare?”, a completat Popa. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite