Liberalii din Vrancea au un nou președinte după decesul lui Cătălin Toma. Și organizația PNL Focșani a fost primenită

0
Publicat:

Dragoș Ciobotaru este noul președinte interimar al PNL Vrancea, iar omul de afaceri Valentin Resmeriță este președintele PNL Focșani.

image

Primarul comunei Vizantea-Livezi, Dragoș Ciobotaru, a fost validat duminică seara în funcția de președinte interimar al PNL Vrancea, de către Biroul Politic Național al Partidului Național Liberal.

Liberalii vrânceni, după alegerea noii conduceri FOTO: PNL
Liberalii vrânceni, după alegerea noii conduceri FOTO: PNL

Decizia a survenit în urma decesului președintelui PNL Vrancea și al Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a trecut la cele veșnice.

Dragoș Ciobotaru are39 de ani și este cel mai tânăr primar și Vrancea și al fost cel mai performant dintre edili pentru partidul său la toate alegerile din 2019 și 2020

Schimbări au avutloc și la organizația PNL Focșani, unde omul de afaceri Valentin Resmeriță a fost numit președinte interimar, luând locul lui Nicu Tănase.

Resmeriță a fost, de asemenea, nominalizat drept candidatul partidului la funcția de primar al municipiului Focșani, în perspectiva alegerilor locale care vor avea loc pe 9 iunie 2024.

”Am construit de la zero afaceri de succes, lucru posibil prin muncă asiduă, perseverență și prin formarea unei echipe care să fie îndreptată către acele direcții cu mine. Mi-a plăcut ca oameni cu care lucrez să fie partenerii mei, nu subordonații mei. Același lucru îmi doresc și în administrație. Vrem să identificăm soluții de implementare a unor proiecte, pentru că nu toate se potrivesc și orașului nostru. Suntem pe ultimul loc la dezvoltare economică și lucrul acesta s-a întâmplat din cauza politicii greșite pe care au avut-o cei care au administrat Focșaniul până acum”, spunea Resmeriță cu ocazia nominalizării sale.

”Această reorganizare la nivelul conducerii PNL Vrancea și PNL Focșani are loc într-un context de pregătire intensă pentru alegerile locale, punând accentul pe consolidarea partidului la nivel județean și municipal”, potrivit PNL Vrancea.

PoliticăPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite