Însărcinatul cu afaceri al ambasadei SUA, întâlnire cu Marcel Ciolacu: PSD este profund ataşat relaţiei cu SUA. Am găsit un adevărat prieten al României!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu, întâlnire cu David Muniz. FOTO: Facebook/ Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu, întâlnire cu David Muniz. FOTO: Facebook/ Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu a transmis, în urma întâlnirii cu David Muniz, că a găsit în acesta un „adevărat prieten al României” şi că au discutat despre cei trei piloni pe care se bazează politica externă a României: parteneriatul cu SUA, statutul de membru al Uniunii Europene şi rolul ţării noastre în cadrul NATO. Însărcinatul cu afaceri al ambasadei SUA şi preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, s-au întâlnit la sediul central al PSD.

UPDATE După întâlnirea cu David Muniz, Ciolacu a transmis că au avut o întrevedere „excelentă” şi că a găsit în acesta un prieten adevărat al României.

„Am avut astăzi o întrevedere excelentă cu domnul David Muniz, însărcinatul cu afaceri ad-interim al Statelor Unite la Bucureşti.

M-am bucurat să găsesc în domnul Muniz un prieten adevărat al României şi am decis să lucrăm împreună pentru întărirea tuturor celor trei piloni pe care se bazează politica externă a României: parteneriatul cu SUA, statutul de membru al Uniunii Europene şi rolul ţării noastre în cadrul NATO.

Un subiect extrem de important, mai ales în conjunctura actuală, a fost cel al investiţiilor americane în România, în paralel cu necesitatea intensificării schimburilor comerciale.

Partidul Social Democrat este profund ataşat relaţiei cu SUA şi vom continua să susţinem întărirea Parteneriatului Strategic cu o orientare clară spre viitor, în cadrul familiei transatlantice.” a scris liderul PSD, marţi, pe Facebook.


Întâlnirea cu liderul PSD are loc după ce fostul ambasador SUA la Bucureşti, Adrian Zuckerman, a avut o retorică extrem de dură la adresa PSD pe perioada campaniei electorale.

Mai mult, cu excepţia unei întrevederi cu Ciolacu din ianuarie 2020, fostul ambasadorul Zuckerman a evitat întâlnirile cu lideri PSD atât la nivel central, cât şi la nivel local.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite