Grindeanu, discuţie cu însărcinatul cu afaceri al SUA despre relaţiile de colaborare în domeniul transporturilor şi infrastructurii de transport

0
0
Sorin Grindeanu, David Muniz FOTO Facebook
Sorin Grindeanu, David Muniz FOTO Facebook

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a discutat cu însărcinatul cu afaceri al SUA, David Muniz, cu privire la relaţiile de colaborare dintre cele două state, din domeniul transporturilor. Potrivit ministrului un punct important a fost PNRR. Cei doi au discutat şii despre securitatea reţelelor 5G şi restructurarea Tarom.

„Un schimb excelent de puncte de vedere am avut astăzi alături de reprezentantul unuia dintre cei mai importanţi parteneri strategici ai României. Alături de Însărcinatul cu afaceri a.i. al Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, domnul David Muniz, am discutat despre relaţiile de colaborare în domeniul transporturilor şi infrastructurii de transport”, a transmis Grindeanu pe Facebook. 

Ministrul a subliniat că „un punct important al discuţiei a fost reprezentat de Planul Naţional de Relansare şi Rezilienţă şi oportunităţile pe care acesta îl oferă. Am discutat despre Iniţiativa celor trei mări şi proiectele Rail2Sea şi VIA Carpatia din cadrul Iniţiativei. Printre subiectele abordate s-au numărat atât securitatea reţelelor 5G, cât şi restructurarea companiei Tarom”, a mai transmis Sorin Grindeanu.

Politică


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri