Gorghiu, un nou clip electoral în care cere unui copil să-i deschidă uşa: Dacă nu deschizi, o să îţi copieze Victor temele şi îţi fură Liviu toate sandvişurile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele PNL, Alina Gorghiu. FOTO David Muntean
Preşedintele PNL, Alina Gorghiu. FOTO David Muntean

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a postat, miercuri, un clip video pe Facebook, continuare la filmul în care, în campania din 2012, un copil nu îi deschide uşa, De data aceasta Gorghiu convinge copilul să deschidă uşa, spunându-i că în caz contrat o să câştige PSD, o să îi copieze Victor temele şi Liviu o să îi fure sandvişurile, pentru că „aşa fac toţi pesediştii”.

Clipul se doreşte a fi o parodie după un alt filmuleţ, din campania electorală din 2012, când Gorghiu a bătut la uşa unui apartament, iar un copil i-a spus că nu îi deschide.  „Ştiţi clipul cu mine în campania door to door, când îmi răspunde un copil? Sigur că-l ştiţi. Mulţumesc pentru promovare, PSD”. Eh, a fost atât de bun, că l-am reeditat. Acum mi-a şi deschis”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

În noua interpretare Gorghiu se află tot în faţa unei uşi şi vorbeşte cu un copil aflat în spatele uşii. „Sunt Alina Gorghiu, deputatul tău de colegiu”, spune ea.

Pentru a convinge copilul Alina Gorghiu îi spune că în cazul în care nu-i deschide îi vor fi mâncate sandvişurile de Liviu. „Haide, că dacă nu deschizi, o să câştige PSD-ul. Şi o să îţi copieze Victor toate temele. Şi Liviu o să îţi fure toate sandvişurile, pentru că aşa fac toţi pesediştii”, mai spune liderul PNL  

Copilul deschide uşa şi îi spune liderului PNL că nu vrea să i se fure sandvişurile. „O, vino aici, nu o să îi las să ţi le fure”, îi spune preşedinele PNL, strângându-l în braţe pe copil.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite