Gorghiu, despre comparaţia cu Udrea: Timpul o să vă demonstreze ce înseamnă decenţa în politică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Co-preşedintele PNL Alina Gorghiu susţine că nu există nicio asemănare între ea şi Elena Udrea, iar timpul va demonstra ce înseamnă decenţa în politică.

Întrebată dacă există o asemănare în ceea ce îi priveşte pe ea şi preşedintele ales Klaus Iohannis, comparativ cu Elena Udrea şi preşedintele în exerciţiu Traian Băsescu, Gorghiu a răspuns:

„Eu nu vreau să răspund la genul acesta de întrebări pentru că timpul o să demonstreze că nu există niciun fel de asemănare. Timpul o să vă demonstreze ce înseamnă decenţă în politică, bun simţ. Klaus Iohannis a apucat să vă demonstreze; dacă la mine 12 ani de politică nu au fost suficienţi, prin apariţii publice, luări de cuvânt să vă dumineresc, promit că în următorii 12 ani am să o fac”, a afirmat Ghorghiu, citată de Mediafax.

La rândul său, co-preşedinte PNL, Vasile Blaga, a spus că între Elena Udrea şi Alina Gorghiu sunt deosebiri foarte mari.

„Deosebirile sunt foarte mari între Alina şi doamna Udrea. Doamna Gorghiu a urcat pas cu pas în ierarhia PNL. E o femeie dedicată muncii în echipă, extrem de dedicată, şi care iată nu a dorit să-şi facă un partid ca să fie preşedinte. A fost aleasă preşedintele unui partid istoric”, a spus Blaga.

Cei doi lideri s-au aflat, vineri, la Galaţi, unde au participat la cea de-a XXI-a ediţie a Galelor PNL.

Citeşte şi:

Alina Gorghiu este noul preşedinte al PNL. Iohannis: Vedem dorinţa PNL de a se reforma, moderniza. Blaga: Vom lucra foarte bine împreună

 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite