Gigi Becali, despre câinii vagabonzi din Capitală: ”Îi omor pe toți! Le fac o injecție și gata!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Invitat la România TV, Gigi Becali, candidat la Primăria București, a declarat că, odată ce va ocupa fotoliul de edil al Capitalei, va omorî toți câinii vagabonzi, refuzând ideea de a crea adăposturi pentru aceste animale.

Întrebat care sunt planurile lui odată ce va ajunge să ocupe fotoliul de primar, Becali a înșirat o serie de proiecte. Corina Drăgotescu, moderatorul emisiunii "Ultima Oră", a ținut să știe care e opinia latifundiarului în ceea ce privește problema câinilor vagabonzi. "Și câinii vagabonzi? Am câini în cartier de nu pot merge noaptea pe stradă", spune Drăgotescu. În acel moment Becali tună: "Îi împușc!".

Patronul Stelei s-a gândit deja și la modul în care va scăpa de câinii vagabonzi: "Îi strâng pe toţi. Nu-i împuşc, îţi dai seama că am glumit. N-am de ce să-i împuşc când pot să le fac o injecţie şi gata! Îi omor pe toţi, ca să nu mai existe niciun câine, ca să nu mai muşte niciun om".

Mai mult, impresionat de cazurile celor mușcați de câini, Becali a adăugat: „Eu am văzut că nu ştiu câte sute de oameni sunt muşcaţi de câini. Câţi au murit din cauza muşcăturii de câine? Eu îţi spun un lucru: omor 50 de milioane de câini pentru un singur om. Eu îi eutanasiez pe toţi. Şi care-i problema? Pac, pac şi nici nu simte".

Observând poziția radicală a invitatului lor, Striblea și Drăgotescu încearcă să-l pondereze și să-i propună varianta adăposturilor pentru animale. "Nu le fac niciun adăpost. Dau eu bani să-i dau de mâncare la câine ? Să-l ţin eu pe câinele vagaqbond în nu-ştiu-ce rezervaţie de câini ? Le dau eu numai otravă şi mor, nu le dau mâncare. (...) Fac adăpost pentru câini, şapte milioane de euro. Nici şapte euro nu dau!", a tunat Becali.

Latifundiarul a încercat să-și argumenteze punctul de vedere și a spus că "animalele sunt făcute să fie folositoare oamenilor. Câinele este făcut să-l apere pe om, nu să-l muşte pe om, ca să se îmbolnăvească şi să moară omul, că-l omor eu pe el, da?".

Becali a mai povestit cum, atunci când era tânăr și păzea oile, apăra ovinele de câinii care le mușcau. „Băgam furca în el şi cu asta, basta. Care e problema ? (...) Mi-era milă, dar n-aveam ce face. (...) Îi băgam furca şi la revedere. Ce?", a spus acesta.

Avertizat că organizațiile chinologice vor avea o reacție puternică la declarațiile sale, Becali s-a arătat liniștit. „Nu mai pot eu de organizaţiile lor. Să nu mă voteze niciunul! (...) Să nu mă voteze nimeni. Omor toţi câinii", a spus candidatul la Primăria Capitalei.

Becali a declarat, joi seară, că principalul său obiectiv, în cazul în care va ajunge edilul Capitalei, este să construiască 10 biserici în fiecare sector.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite