Geoană către Năstase: Nu plec din partid şi îmi pun mandatul de preşedinte al Senatului la dispoziţia partidului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Geoană
Mircea Geoană

Fostul preşedinte al PSD, Mircea Geană, în prezent, rămas doar preşedinte al Senatului a declarat pe blogul personal că pune la dispoziţia partidului mandatul de preşedinte al forului legislativ.

Geoană precizează că răspunde, astfel, unei "insinuări subtile" a lui Adrian Năstase, care i-a transmis să stea cuminte dacă vrea să păstreze funcţia de preşedinte al Senatului.

"Constat că, după declaraţiile mele de ieri, Adrian Năstase s-a simţit cu «musca pe căciulă» şi, îmbărbătat de noul statut informal pe care îl are în partid, a lansat câteva mesaje (...). Ceea ce mă îngrijorează însă este insinuarea subtilă pe care o face colegul meu, Adrian. Îmi transmite, de fapt, «să stau cuminte, dacă mai vreau funcţia de la Senat», mesaj pe care de altfel l-am primit şi pe alte canale", precizează Geoană, pe blog.

Geoană a preciazt că răspunsul său faţă de insinuările lui Năstase este unul destul de simplu şi că nu va părăsi partidul.

"Ei bine, răspunsul meu este foarte simplu: îmi pun mandatul de preşedinte al Senatului la dispoziţia partidului. Dacă decizia PSD va fi că trebuie să demisionez, voi demisiona. Nu am nicio problemă în acest sens. Am însă o problemă când se încearcă cumpărarea tăcerii, oferindu-se la schimb funcţii", arată Geoană.

El precizează cu nu va pleca din PSD şi că nu va sta impasibil dacă cei care i-au fost alături vor fi hărţuiţi şi vânaţi de unii care au poliţe de plătit.

Geoană: "Alături de Ponta dacă înţelege că a fost votat de Congres, nu de Iliescu, Năstase şi Mitrea
"

Fostul lider al social-democraţilor a precizat că Victor Ponta are toată susţinerea sa "atâta vreme cât înţelege că el a fost votat de Congres şi nu de Ion Iliescu, Adrian Năstase sau Miron Mitrea".

"Vestea proastă pentru cei care se simt incomodaţi de prezenţa mea în PSD este că nu plec din partid. Vestea bună, de data aceasta pentru toţi prietenii şi colegii mei social-democraţi din ţară, este aceeaşi", subliniază Geoană.

Geaonă a răspuns astfel unei post al lui Adrian Năstase în care i se recomanda să lase deoparte frustrările din trecut şi să se alăture noii conduceri ai partidului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite