FOTOGALERIE Macovei îi calcă pe urme Elenei Udrea. A fost model pentru o zi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monica Macovei în Harper's Bazaar
Monica Macovei în Harper's Bazaar

Monica Macovei nu este doar un europarlamentar premiat de cei de la Bruxelles, ci și un om politic cu afinități de model. Democrat-liberala a acordat de curând un interviu unei publicații glossy, pentru care a realizat și o ședință foto surprinzătoare.

În numărul din luna octombrie al revistei Harper's Bazaar apare un interviu cu europarlamentarul PDL Monica Macovei. Cu această ocazie, liderul democrat-liberal a participat şi la şedinţă foto realizată de Cosmin Bumbuţ.

În cele câteva pagini dedicate "femeii puternice" din justiţia europeană, Macovei povesteşte realizările sale în lupta sa împotriva corupţiei atât la nivel naţional, cât şi internaţional.

„Monica Macovei a avut un rol vital în integrarea României în UE", concluzionează revista.

Monica Macovei nu este prima democrat-liberală care pozează pentru o revistă pentru femei. În urmă cu un an, Elena Udrea, pe atunci preşedintele al organizaţiei PDL Bucureşti, surprindea pe toată lumea printr-un pictorial incitant în Tabu.

Elena Udrea - Margaret Thatcher

VEZI AICI FOTOGALERIE CU PICTORIALUL ELENEI UDREA!

Monica Macovei este singurul europarlamentar român care a fost premiat de „The Parliament Magazine", premiul fiind acordat pentru realizările obţinute în lupta împotriva corupţiei.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite