Florin Cîţu: Am încredere că fiecare amendament depus de colegi va fi cu sursă de finanţare. PSD vrea să ne scoată din UE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Florin Cîţu. FOTO Inquam Photos
Premierul Florin Cîţu. FOTO Inquam Photos

Premierul Florin Cîţu a precizat că liberalii care vor să depună amendamente la proiectul de buget trebuie să indice şi sursa de finanţare, pentru că Guvernul îşi permite să aibă un deficit mai mare de 7,16%. Mai mult, Cîţu a comentat şi amendamentele propuse de PSD, spunând că la cum arată acestea social-democraţii urmăresc scoaterea României din UE:

„Amendamentele PSD ar duce România la 12% deficit bugetar. PSD vrea să ne scoată din UE”, a declarat premierul Florin Cîţu, fiind întrebat ce părere are de amendamentele pe care social-democraţii au spus că le vor depune la proiectul de buget pe 2021. 

Liderul de la Palatul Victoria a comentat şi pe marginea anunţului venit dinspre liberali, privind depunerea unui amendament referitor la transportul elevilor şi studenţilor. 

„Amendamentul merge în Parlament. Am încredere că fiecare amendament depus de colegi va fi cu sursă de finanţare.  Nu vrem să depăşim deficitul de 7,16%. Până acum nu a fost depus niciun amendament”, a completat Florin Cîţu, înainte de şedinţa conducerii PNL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite