Fenechiu , despre Băsescu: „A băgat prea mulţi nevinovaţi la puşcărie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Relu Fenechiu FOTO Mediafax
Relu Fenechiu FOTO Mediafax

Vicepreşedintele PNL, Relu Fenechiu, a declarat că şeful statului „a băgat prea mulţi oameni nevinovaţi la puşcărie şi a tolerat prea multă mafie şi corupţie în jurul lui“.Totodată, i-a îndemnat pe liberali să susţină candidatura la prezidenţiale a lui Crin Antonescu, argumentând că România are nevoie de un preşedinte diferit.

Într-o intervenţie la Digi 24, Relu Fenechiu a vorbit despre actualul şef al statului, dar şi despre candidatul USL la prezidenţiale, Crin Antonescu.

Întrebat ce îi reproşează preşedintelui Traian Băsescu, Fenechiu a răspuns: „a băgat prea mulţi oameni nevinovaţi la puşcărie şi a tolerat prea multă mafie şi corupţie în jurul lui“.

Greşeala USL, aceea de a nu fi luat măsuri „populiste“, este strategică, a mai spus el. „Nu a luat măsuri populiste şi a ţinut deficitul în frâu. Aceste măsuri atrag supărarea aleşilor locali şi a populaţiei. “, a explicat Fenechiu.

Totodată, el crede că profesioniştii trebuie să înlocuiască „politrucii“ şi să fie lăsaţi „să îşi facă treaba“.

În ce priveşte candidatura la prezidenţiale a liderului PNL Crin Antonescu, Fenechiu crede că acesta greşeşte fiind „prea sincer“, iar cel mai redutabil adversar al lui Antonescu ar fi un „Partid Naţional Liberal care să nu se aşeze în spatele lui şi să nu îl susţină“.

„Eu vreau să cer partidului meu să se gândească la oportunitatea pe care o are PNL de a avea un preşedinte al României şi să înţeleagă că trebuie să se mobilizeze. Dacă o va face, Antonescu va ajunge preşedinte. Dacă noi vom avea alte preocupări, e posibil să avem o ratare“, a conchis Fenechiu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite