Elena Udrea, criticată pentru jocul de imagine cu Radu Mazăre

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea a fost criticată în Biroul Permanent Judeţean al PDL Constanţa FOTO Mediafax
Elena Udrea a fost criticată în Biroul Permanent Judeţean al PDL Constanţa FOTO Mediafax

Membrii PDL reuniţi joi, 17 ianuarie, în şedinţa Biroului Permanent Judeţean Constanţa, au trecut-o pe Elena Udrea pe lista nemulţumirilor. Fostul ministru al Turismului a fost dată exemplu negativ, la reuniunea la care au fost prezenţi liderii de la Bucureşti: Vasile Blaga, Gheorghe Flutur, Costică Canacheu şi Cezar Preda.

O fostă consilieră judeţeană a vorbit despre fondurile guvernamentale PDL care veneau pentru administraţia PSD a judeţului Constanţa. „Am văzut cum vin bani de la Guvernul PDL şi se duc la primăriile PSD din judeţul Constanţa. Ministerul Turismului le-a pompat bani la greu lui Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu, pentru proiecte pe care aceştia şi le-au asumat şi le-au prezentat ca fiind realizările lor. PDL a fost 4 ani la guvernare, timp în care PSD Constanţa a avut bani la dispoziţie, deşi era în Opoziţie. În tot acest timp asistam la certuri cu «tanti Nuţi» la televizor, când de fapt, ei erau prieteni“, a spus membrul PDL, în asentimentul asistenţei.

Vasile Blaga i-a încurajat pe colegi să nu se sfiască, să spună şi numele celor care au reprezentat Executivul şi care au furnizat fonduri către administraţiile locale PSD. Blaga şi Preda au vorbit despre atitudinea unor candidaţi PDL, care în campania electorală desfăşurată în plină criză financiară se afişau în ţinute luxoase. „Nu poţi să vorbeşti despre austeritate şi tu să te duci să faci parada modei“, au spus cei doi.

În condiţiile în care guvernarea PDL a luat cele mai dure decizii de tăiere a pensiilor şi a salariilor bugetarilor, liderii partidului au spus că nici nu se mai aşteptau la un scor bun la alegeri.

„Noroc că nu s-a adoptat uninominalul pur, despre care unii colegi de-ai mei erau foarte entuziasmaţi. Dacă era după ei, acum nu am fi intrat în parlament“, a precizat Blaga.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite