Dumitru Buzatu, PSD: Toată lumea ştia că Giuliani e un lobbyist, deci normal că a fost plătit. Dar asta nu înseamnă că nu mai e valabil ce spune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a comentat, miercuri, informaţia potrivit căreia avocatul lui Donald Trump, Rudolph Giuliani a fost plătit pentru a trimite scrisorea deschisă preşedintelui Klaus Iohannis. Liderul CJ Vaslui a declarat că, deşi „toată lumea ştia că Giuliani este un lobbyist”, acest lucru nu schimbă situaţia din România, conţinutul scrisorii rămânând valabil.

„Vreau să răspund în calitate de membru PSD şi de cetăţean. Am ascultat o grămadă de lucruri printre care şi nişte imbecilităţi îngrozitoare. Vreau să spun că nu avem nevoie de scrisoarea lui Giuliani. Oare oamenilor care au suferit nedreptăţi, pentru ei trebuie să scrie Giuliani din America pentru a lua măsuri?Să scrie scrisori nu ştiu ce firme sau Giuliani sau Trump? Cred că ar trebui să ne tragem pe seamă, iar cei care culpabilizează PSD vin cu un program economic, cultural, social, care să ajute ţara asta. Sunt abuzuri şi victime cărora trebuie să li se facă dreptate şi nu doar pentru că a trimis Giuliani o scrisoare”, a declarat Dumitru Buzatu miercuri. 

Întrebat dacă scrisoarea lui Rudy Giuliani mai poate fi considerată un document valabil, fiind plătit pentru a o scrie, şeful PSD Vaslui a răspuns că „toată lumea ştia că Giuliani este un lobbyist, deci plătit”, însă liderul social-democrat consideră că acest amănunt nu ar schimba cu nimic valoarea remarcilor sale.

„Sigur că lobbyiştii plătiţi, că de-aia sunt lobbyişti. Toată lumea ştia că Giuliani e lobbyst, deci că era plătiti. Dar nu înseamnă că dacă un om este plătit, ideile lui nu mai sunt bune. Aceia care sunt victime, normal că s-au bucurat, că doar nu erau să plângă la vederea scrisorii lui Giuliani. Politicienii care nu au probleme penale în general, fiecare om îşi doreşte să nu aibă probleme penale”, a explicat Buzatu. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite