Dragnea: Nu a fost nicio divergenţă între PSD şi ALDE privind Legea salarizării unitare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, joi, la Sinaia, că nu au existat divergenţe între partidul său şi ALDE privind conţinutul Legii salarizării unitare, cei de la ALDE cerând mai mult timp să studieze proiectul deoarece nu au avut timp suficient să o facă.

„Am văzut şi eu ştirile din presă. Nu a fost nicio divergenţă între PSD şi ALDE”, a declarat Liviu Dragnea referindu-se la dezbaterile din conducerea coaliţiei legate de proiectul Legii salarizării unitare.

Dragnea a explicat că, în ultimele săptămâni, social-democraţii au avut mai mult timp să studieze proiectul şi să evalueze consecinţele sale pentru salariaţii din sectorul public. „Colegii de la ALDE nu au avut această posibilitate. Aşa cum era firesc, s-a recitit legea, s-au făcut nişte simulări ca proiectul să fie asumat de cele două partide în cunoştinţă de cauză”, a mai spus liderul PSD.

Coaliţia de guvernare s-a reunit joi, la Sinaia, într-o nouă şedinţă pentru a mai discuta aspecte legate de Legea salarizării unitare, după ce reprezentanţii ALDE au ridicat o serie de probleme cu privire la acest act normativ, au declarat surse din conducerea PSD, potrivit unor surse politice

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite