Dragnea: Gabriel Oprea s-a apropiat prea mult de soare; există o limită peste care nu poţi trece cu un partid mic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dragnea a avut o discuţie serioasă cu noul preşedinte al UNPR, Valeriu Steriu,
Dragnea a avut o discuţie serioasă cu noul preşedinte al UNPR, Valeriu Steriu,

Liviu Dragnea a afirmat, duminică, la Antena 3, motivul decăderii politice a lui Gabriel Oprea a fost generat de faptul că a încercat ”să sară prea multe trepte” conducând un partid mic şi astfel a produs temeri.

”Gabriel Oprea s-a apropiat prea mult de soare, de zona 0 a puterii şi asta a produs temeri. Există o limită peste care nu poţi să treci cu un partid mic pentru că se sparge gogoaşa, se dezumflă balonul. Probabil împins de alţii, a sărit prea multe trepte şi s-a apropiat de proiectorul ăla”, a declarat Liviu Dragnea.

În ce priveşte motivele rupturii dintre PSD şi UNPR, Dragnea a precizat că, în prima discuţie pe care a avut-o cu noul preşedinte al Uniunii, Valeriu Steriu, acesta i-a solicitat locuri pe listele PSD la alegerile parlamentare în timp ce Dragnea i-a oferit varianta fuziunii, lucru ce l-a împins pe Steriu să prefere negocierile cu PNL şi apoi cu PMP.

”Ar fi fost foarte sănătos să facem o fuziune. Asta a fost prima mea ofertă (...) Am avut o relaţie foarte bună cu parlamentarii UNPR şi probabil vom avea o relaţie şi mai bună cu unii dintre ei”, a mai spus Dragnea.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite