Dmitro Kuleba, ministrul de externe al Ucrainei, se întâlneşte vineri cu Nicolae Ciucă, la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO EPA-EFE
FOTO EPA-EFE

Premierul Nicolae Ciucă se va întâlni vineri dimineaţă cu ministrul afacerilor externe din Ucraina, Dmitro Kuleba, potrivit agendei anunţate de Guvernul României.

Întrevederea premierului Nicolae Ciucă cu ministrul afacerilor externe din Ucraina, Dmitro Kuleba, va avea loc de la ora 08:00, la Palatul Victoria.

Şi ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu va avea vineri, 22 aprilie 2022, consultări politice cu ministrul afacerilor externe al Ucrainei, Dmitro Kuleba, cu prilejul vizitei pe care ministrul ucrainean o efectuează în România, la invitaţia şefului diplomaţiei române.

După consultări, cei doi miniştri vor susţine declaraţii comune de presă, începând cu ora 12:15, la sediul Ministerului Afacerilor Externe (Aleea Alexandru nr. 31), sala Grigore Gafencu.

Anterior, ministrul ucrainean de Externe a făcut o vizită în Bulgaria. El a îndemnat, miercuri, Bulgaria, în cursul unei vizite la Sofia, să furnizeze cât mai rapid o asistenţă militară Ucrainei, criticându-i pe membrii Guvernului bulgar care nu vor să-i livreze echipament, potrivit AFP. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite