Dinu Gheorghe, consilierul local al PMP implicat în altercaţia de la Mogoşoaia, a demisionat din partid

0
0
PMP-ul condus de Cristian Diaconescu a rezolvat problema cu consilierul agresiv. FOTO Inquam Photos
PMP-ul condus de Cristian Diaconescu a rezolvat problema cu consilierul agresiv. FOTO Inquam Photos

Consilierul local al PMP Dinu Gheorghe, implicat în incidentele de la Mogoşoaia, a demisionat din partid. Anterior, consilierul a fost criticat atât de Cristian Diaconescu, şeful partidului, cât şi de Eugen Tomac, ex-preşedinte al formaţiunii.

„Consilierul local PMP implicat în altercaţia de la Mogoşoaia şi-a dat demisia din partid. PMP are Toleranţă zero faţă de violenţă fizică şi verbală în politică”, arată o postare de sâmbătă pe pagina de Facebook a partidului. 

Preşedintele PMP Cristian Diaconescu a cerut, vineri, Consiliului Executiv Judeţean al PMP Ilfov să-l suspende pe Dinu Gheorghe din toate funcţiile politice pe care le deţine până la concluzionarea anchetei cu privire la incidentele din data de 27 ianuarie, de la Consiliul Local Mogoşoaia.

Consiliera locală din Mogoşoaia, Felicia Ienculescu-Popovici, a fost bruscată şi jignită joi seară, la o şedinţă, de către doi consilieri locali - Valentin Ene (PNL) şi Dinu Gheorghe (PMP), unul dintre ei spunându-i că „şi dacă face puşcărie, o bagă în scaun cu rotile”. Ienculescu-Popovici anunţă că a depus plângere la Poliţie.

Vineri, preşedintele USR Dacian Cioloş şi mai mulţi parlamentari, printre care Cătălin Drulă şi Dan Barna au participat, vineri, la şedinţa de consiliu local din Mogoşoaia, în semn de sprijin pentru consiliera USR agresată, în urmă cu o zi, de doi colegi de la PNL şi PMP. Liderii USR i-au cerut preşedintelui PNL Florin Cîţu să îl demită pe consilierul care a bruscat-o şi jignit-o pe consiliera din USR.

Politică


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri