Cu un milion de euro poţi „cumpăra” România pe internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

		    Una dintre imaginile puse pe pagina de licitaţie pentru România pe site-ul okazii.ro 
Una dintre imaginile puse pe pagina de licitaţie pentru România pe site-ul okazii.ro 

România a fost scoasă la vânzare pe un site de licitaţii online la preţul de „doar” un milion de euro. Deşi licitaţia este activă de patru zile, nu a existat niciun cumpărător interesat. 

Utilizatorul care a avut ideea şi-a făcut cont recent, sub numele de TraianBasescu1. De altfel, este evident că pagina a fost creată pentru a lovi în preşedintele suspendat, imaginile înfăţişându-l pe Băsescu în faţa Titanicului sau în postura de „Zeus cu pruncul”, ipostază în care a apărut la începutul campaniei pentru referendum.

Cum descrie utilizatorul „produsul” scos la vânzare?

„Vând ţară grav avariată. 22 de milioane de locuitori, 5-6 milioane împrăştiaţi deja, 3 milioane inventaţi de mine cu Barroso, pe butuci. Kilometri reali: 238.391. Ultim proprietar: subsemnatul”, scrie utilizatorul de pe okazii.ro.

Iată celelalte detalii pe care le-a oferit utilizatorul despre România:

„Stare tehnică:

Are probleme cu alimentarea, o mică defecţiune la mecanismul de direcţie, că nu ţine linia dreaptă(aia trasată de mine) şi merge cam înfrânată. Cutia de viteze am blocat-o în marşarier. Este înmatriculată în Europa, cu numere provizorii, se mai poate circula cu ea maximum o lună, dupa care vă radiază Monica MaCoVei dacă nu-mi iese pasenta cu boicotarea referendumului.

Istoric:

Este fabricată acum 2000 de ani, sub licenţă daco-romană. A fost avariată în repetate rânduri. Ultima busitura i-am facut-o eu la un spritz cu prietenii. Prima dată a fost condusă de nişte ciobani, dar au mai călărit-o şi alţii. A fost reparată numai cu piese second hand, aduse de pe la turci. O perioadă a fost condusă bine de nişte nemţi, Carol I şi Ferdinand, dar apoi a încăput iarăşi pe mâna unor idioţi care au băgat-o prin toate gropile: Udrea, Videanu, Beceanu, Blaga, Anastase, Boc, Ungureanu s.a.

Exteriorul a fost vopsit în 1989, dar interiorul este încă plin de rugină. A mai avut câteva reparaţii capitale, în 1600, 1859 şi 1918, dar a mai şi pierdut o parte din piese.

Combinaţii:

Predau leasingul, mai sunt de plată la ea câteva sute de rate FMI. Accept şi variante de schimb cu o ţară similară din Africa, oricât de mică ar fi dar să funcţioneze, Congo ar fi tocmai buna.

De ce o vând:

Cat am consus-o a fost cea mai umilitoare perioada din viata mea: m-a lăsat în drum şi nu mă pricep la ea. Plus că îmi consumă cam mult, şi ca s-o repar mă costă cât nu face. V-am fraierit... n-am avut niciodata permis pentru categoria asta de tara. Să o conducă cine s-o incumeta ca acum e complicata situatia rau de tot. Dacă nu o vrea nimeni, o dezmembrez şi o vând pe bucăţi ... ce a mai ramas din ea."
 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite