CTP, despre insistenţa lui Dăncilă cu privire la o dezbatere: Nu are niciun pic de demnitate. A picat în ridicol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Tudor Popescu a discutat, vineri seară, la Digi24, despre ultima încercare a Vioricăi Dăncilă de a organiza o dezbatere cu Klaus Iohannis înaintea turului doi al alegerilor prezidenţiale.

Jurnalistul a spus că liderul PSD „a alunecat în ridicol“ cu această insistenţă şi este de părere că „dă dovadă că nu are niciun pic de demnitate“.

„Să zicem că ar fi venit Klaus Iohannis şi ar fi ocupat pupitrul acela. Cine era în sală pentru marea întâlnire? Doamna Dăncilă s-a dus acolo, provocându-l încă o dată pe domnul Iohannis. Punerea pupitrului însemna că domnul Iohannis e posibil să vină. Cine era în sală? Nu era decât staff-ul de campanie al doamnei Dăncilă. Atât! Care au aplaudat destul de «mortăcios» la sfârşitul alocuţiunii doamnei Dăncilă“, a declarat CTP la Digi24.

„Practic nu se putea desfăşura acea dorită confruntare de către doamna Dăncilă. Ceea ce arată ce a făcut doamna Dăncilă tot timpul – că nu a interesat-o în mod real să aibă loc o dezbatere, ci să inducă ideea că lui Klaus Iohannis îi e frică de ea.

Doamna Dăncilă a aplicat această tactică... eu cred că a mers până la un punct. A convins pe unii - «Domne, lui Iohannis îi e frică de ea domne... De ce nu se duce la întâlnire?». Şi poate a câştigat nişte puncte. Până la un punct!

De la un punct încolo, lucrurile se întorc. Pentru că şi dacă o femeie vrea să agaţe un bărbat încearcă o dată. E refuzată... Încearcă de două ori, e refuzată, încearcă a treia oară şi este refuzată. Dacă va continua, acea femeie se acoperă de ridicol. Dă dovadă că nu are niciun pic de demnitate. Dacă e o femeie demnă, nu agaţă ea un bărbat de la bun început. Deci doamna Dăncilă a «alunecat» în aceste ultime forţări – şi asta de astă seară a fost emblematică -, a alunecat în ridicol. Ţi-a spus domnule: «Nu vreau să mă întâlnesc cu tine!». Era clar că nu mai schimbă treaba asta. Ce mai încerci să faci? Nu mai vii în seara asta cu pupitrul pentru că pici în ridicol», a continuat Cristian Tudor Popescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite