Cristian Seidler, despre planurile USB pentru primăriile Capitalei: Vom vota proiectele viabile, dar nu vom intra într-o coaliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Seidler. FOTO Eduard Enea
Cristian Seidler. FOTO Eduard Enea

Cristian Seidler, consilier local al USB la Sectorul 1, a vorbit, la Adevărul Live, despre strategiile pe care le va avea formaţiunea în consiliile de la sectoare, dezvoltarea Uniunii Salvaţi România, precum şi poziţia faţă de Brexit.

Principalele declaraţii:

Noi nu am putut fi prezenţi la secţiile de votare. Am ajuns la 20.30. Am fost întâmpinaţi cu o oarecare curiozitate, chiar şi de către ceilalţi candidaţi. Au început să se ridice sprâncene când au văzut voturile obţinute de Clotilde. În secţia în care am fost am câştigat pe toate cele patru buletine de vot.Nu am avut suficienţi oameni pentru a acoperi toate secţiile de votare, iar acest lucru era cunoscut.

Avem opt consilieri din 26 la Sectorul 1. Este cel mai bun scor din toate Sectoarele din Bucureşti. Atâta timp cât va exista proiecte viabile, le vom vota. Dar nu vom intra într-o coaliţie, în sensul de vota în orb. Nu dorim să ne aliem cu partidele politice. Indiferent de la ce partide politice vin ele, vom vota proiectele.

Primul proiect este acela al transparentizării. DNA a avut destul de mult de lucru. Poate începem cu Sectorul 1. Cetăţeanul să ştie unde se duc banii plătiţi din impozite. Proiectul concret şi firma care a executat acea lucrare. Am dreptul să ştiu cum şi cine îl cheltuie în cel mai mic detaliu. Piaţa Amzei este un punct nevralgic. Noi vom pune pe tapet toate aceste proiecte.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite