Cristian Preda a publicat o fotografie cu Traian Băsescu, Adrian Papahagi şi Teodor Paleologu la restaurant, după mitingul PMP din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fotografie în care apar preşedintele Traian Băsescu, fostul vicepresedinte al partidului Mişcarea Populară, Adrian Papahagi, precum şi Theodor Paleologu a fost postată, sâmbătă, pe reţeaua socială Facebook, de către europarlamentarul Cristian Preda.

Fotografia îi arată pe cei trei discutând într-un restaurant, după mitingul de sâmbătă organizat de Partidul Mişcarea Populară (PMP).

„Băsescu şi Adrian Papahagi, după mitingul Mişcării Populare”, a fost descrierea adăugată pozei de Cristian Preda, în care poate fi observat şi Theodor Paleologu, fost deputat PD-L, înscris în prezent în PMP.

„Adevăratul lux: un europarlamentar ca fotograf”, a comentat Adrian Papahagi, membru fondator al PMP, despre fotografia publicată de Cristian Preda. Răspunzând unor comentarii venite din partea utilizatorilor, acesta a mai notat „Lăsaţi speculaţiile. Ne-am strâns mâna cu mare simpatie şi căldură, ca de-obicei”.

Sâmbătă, în Capitală, Partidul Mişcarea Populară a organizat un protest faţă de introducerea accizei suplimentare la combustibil. În cadrul acestuia mai mulţi simpatizanţi ai partidului au plecat din Piaţa George Enescu în marş până în Piaţa Victoriei, sediul Guvernului.

Printre cei care au urcat pe scena amenajată în Piaţa George Enescu s-au aflat: Eugen Tomac, Elena Udrea, Cristian Preda, Marian Preda, Daniel Funeriu, Teodor Baconschi, Theodor Paleologu.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că nu va participa la mitingul pe tema accizei suplimentare la combustibil, organizat de PMP, însă a semnat, vineri, la unul din corturile partidului, petiţia dedicată respingerii acestei măsuri îniţiate de Guvernul Ponta.

Adrian Papahagi a anunţat luna trecută că se retrage din Partidul Mişcarea Populară din „raţiuni personale”, menţionând însă că va oferi în continuare sprijin şi încredere formaţiunii politice, precum şi preşedintelui Traian Băsescu.


Citeşte şi:

FOTO Peste 5.000 de participanţi la protestul PMP faţă de acciza la carburanţi. Udrea: „Creşterea accizei este o bombă atomică pentru economie!”

Partidul Mişcarea Populară (PMP) a organizat sâmbătă un miting de amploare împotriva accizei la benzină, care ar putea intra in vigoare de la 1 aprilie. Manifestaţia, la care au participat peste 5.000 de persoane, a început la ora 12.00 şi s-a încheiat în jurul orei 14.45. Pe durata evenimentului, liderii PMP au cerut în repetate rânduri demisia actualului Guvern.

REPORTAJ Mişcarea Populară, de la protest la campanie electorală

Camuflat cu stângăcie în spatele unui protest faţă de accizarea combustibililor, mitingul organizat, sâmbătă, de Partidul Mişcarea Populară (PMP) n-a fost altceva decât o reclamă electorală difuzată pe străzile Bucureştiului, la oră de maximă audienţă.

Udrea: S-a luat decizia amânării Congresului PMP până după alegerile europarlamentare

Deputatul Elena Udrea a declarat, sâmbătă, că s-a luat decizia să se amâne până după alegerile europarlamentare Congresul Partidului Mişcarea Populară, care urma să aibă loc în 22 martie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite