Cristian Ghinea: „Zeci de oameni au lucrat la PNRR, au stat până târziu. Trei angajaţi din minister au căzut două etaje cu liftul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristia Ghinea, ministrul Proiectelor Europene. FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea
Cristia Ghinea, ministrul Proiectelor Europene. FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea

Ministrul Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, a declarat miercuri, la Palatul Victoria, că elaborarea PNRR a necesitat „mii de ore” de muncă din partea funcţionarilor publici. Acesta a combătut acuzaţiile din spaţiul public potrivit cărora au existat oameni care au refuzat să lucreze la PNRR şi a relatat cum sâmbătă, în timp ce se lucra la elaborarea planului european, trei angajaţi de la minister au căzut cu liftul.

În plină pregătire a Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă, trei angajaţi ai Ministerului Proiectelor Europene au căzut, sâmbătă seara, două etaje cu liftul, a transmis ministrul Cristian Ghinea.

„Sunt câteva zeci de oameni care au muncit la PNRR (...) Sâmbătă seară, ca să vă dau un element de picanterie, la ora 11.00 noaptea, trei colegi au picat cu liftul două etaje în gol. Au venit jandarmii şi echipele de intervenţie. A fost un moment de mare emoţie, fix când aveam cel mai mult de lucru”, a declarat, miercuri, Cristian Ghinea, la prezentarea PNRR de la Palatul Victoria.

Ministrul a combătut „un neadevăr din spaţiul public”, anume că ar fi existat funcţionari din minister care au refuzat să lucreze la PNRR.

„Doamne fereşte, au fost zeci de oameni care au stat până noaptea târziu ca să  termine în timp util. Le mulţumesc cu această ocazie”, a mai declarat ministrul.

Cristian Ghinea a mai precizat că cei trei funcţionari care au căzut cu liftul sunt sănătoşi.

Ce conţine PNRR-ul trimis la Bruxelles DOCUMENT

Premierul Florin Cîţu, vicepremierii Dan Barna şi Kelemen Hunor, precum şi ministrul Cristian Ghinea au prezentat, într-o conferinţă de presă, Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, în variantă trimisă la Bruxelles pe 31 mai.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite