Cristian Buşoi: Ca medic şi raportor al PE pentru Programul de Sănătate al UE voi susţine alocarea de bani suplimentari pentru Sănătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Buşoi, europarlamentar PNL. FOTO Arhivă Adevărul
Cristian Buşoi, europarlamentar PNL. FOTO Arhivă Adevărul

Europarlamentarul Cristian Buşoi a decalrat că în calitate de raportor al Parlamentului European al Programului de Sănătate al UE se va lupta pentru alocarea de bani suplimentari pentru domeniul sănătăţii.

„Ca român voi lupta pentru a sprijini alocarea şi implementarea a ceea ce foarte bine a negociat preşedintele Klaus Iohannis: 80 miliarde de euro pentru România. Ca medic şi raportor al Parlamentului European pentru Programul de Sănătate al UE voi susţine alocarea de bani suplimentari pentru Sănătate. Acestea sunt cele două obiective mari ale mele”, a scris pe pagina sa de Facebook Cristian Buşoi. 

„Europa a promis cetăţenilor că va lupta cu noul coronavirus, cu cancerul şi bolile de inimă, cu hepatitele şi bolile rare. Nu putem accepta doar o “pilulă amară” – cum a declarat preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, şi un buget sfâşiat pentru Programul de Sănătate Health4EU. Cetăţenii cer de la noi acţiune acum. Nu îi putem dezamăgi!  La Sănătate avem nevoie de mai mulţi bani. Bani care să ne ajute să însănătoşim Europa, bani care să vindece, să crească speranţa de viaţă şi calitatea vieţii, în general. Susţin punctul de vedere al preşedintelui PPE, Manfred Weber, care a subliniat la Summit-ul UE că “acest Cadru Financiar Multianual nu se ridică la înălţimea provocărilor de viitor”, a completat europarlamentarul român. 

Cristian Buşoi a precizat că va face tot posibilul ca să sprijine alocarea banilor cuveniţi României. „Ca român voi lupta pentru a sprijini alocarea şi implementarea a ceea ce foarte bine a negociat preşedintele Klaus Iohannis: 80 miliarde de euro pentru România. Ca medic şi raportor al Parlamentului European pentru Programul de Sănătate al UE voi susţine alocarea de bani suplimentari pentru Sănătate. Acestea sunt cele două obiective mari pe care le am. Cetăţenii români, cetăţenii europeni merită aceşti bani!”, a completat Buşoi.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite