Corneliu Vadim Tudor în vizorul ANI

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Corneliu Vadim Tudor
Corneliu Vadim Tudor

Agenţia Naţională de Integritate verifică averea europarlamentarului Corneliu Vadim Tudor. Potrivit inspectorilor ANI, din declaraţia de interese preşedintele PRM ar fi omis să treacă un contract comercial.

ANI s-a sesizat că acesta nu ar fi trecut în declaraţia de interese faptul că deţine un ziar şi nici nu a declarat profitul publicaţiei.

"ANI este un Gestapo al lui Traian Băsescu, o instituţie aberantă. E vorba de 200.000 de lei noi, care sunt o nimica toată faţă de cât au furat ăştia (...) nu e nimic ilegal acolo, nu eram obligat să scriu aşa ceva (...) Banii ăştia nu i-am luat eu, că eu am salariu de europarlamentar, tot la stat s-au dus", a declarat Corneliu Vadim Tudor, într-o intervenţie la Realitatea TV.

Vadim a declarat că va depune plângere penală împotriva ANI. "Am să fac plângere penală chiar azi împotriva acestei instituţii, ANI, care de la început a fost o instituţie aberantă, o instituţie ilegală", a declarat europarlamentarul.

Pe de altă parte, Corneliu Vadim Tudor ar avea şi dividende nedeclarate. De altfel,  preşedintele PRM a declarat în repetate rânduri că ca a primit cadou obiecte de valoare pe care însă nu le-a trecut în declaraţia de avere, au anunţat reprezentanţii ANI. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite