Continuă traseismul politic în rândul primarilor. Unul din cei trei edili ai USR din Suceava trece la PNL

0
Publicat:

Primarul comunei Mănăstirea Humorului, Viorel Croitoru, a anunțat că trece la PNL. În 2020, el a fost ales pe listelele USR, fiind unul din cei trei edili ai Uniunii, alături de primarii din Milișăuți și Horodnicul de Jos.

Partidele și primarii sunt cu gândul la alegeri FOTO Inquam Photos
Partidele și primarii sunt cu gândul la alegeri FOTO Inquam Photos

„Sunt Viorel Croitoru, primarul comunei Mănăstirea Humorului, și acum la început de an vreau sa fac cunoscut opiniei publice și în special electoratului din comuna Mănăstirea Humorului a cărui primar sunt, că pentru alegerile viitoare doresc să mă alatur echipei liberale. Fiind la primul mandat, și unul dintre cei 3 primari aleși USR din județul Suceava, partid din care fac parte, am realizat că nu există sprijin și ajutor pentru nevoile comunei, sunt dezamăgit și mi-am dat seama cat de greu este să se realizeze lucrurile propuse pentru dezvoltarea comunei fără susținerea unui partid puternic și unit și de aceea socotesc că v-a trebui să mă alătur unei echipe care este implicata în dezvoltarea localității noastre si a județului Suceava, iar aceasta este echipa PNL”, a declarat Viorel Croitoru, potrivit svnews.ro.

Avem in derulare proiecte importante în diferite stadii de implementare și există inițiative și demersuri pentru a accesa alte obiective, toate în folosul și pentru a aduce localitate noastră la standardele meritate. Sunt convins că, cetățenii localitatii Mănăstirea Humorului vor intelege opinia mea viitoare și vor fi în continuare alături de mine și de bunăstarea comunei noastre”, a completat edilul. 

La alegerile din 2020, USR a reușit să câștige trei mandate, prin Viorel Croitoru în Mânăstirea Humorului, Vasile Cărare în Milișăuți, dar și Ionel Andrișan, în Horodnicul de Jos.

În Suceava, organizația cea mai puternică este PNL. De altfel, Gheorghe Flutur, președintele CJ Suceava, este și unul dintre cei patru prim-vicepreședinți.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite