Consilier trecut de la USR la AUR, filmat în timpul unei discuții pentru o autorizație de construcție: Găsim o soluție să fie bine

0
Publicat:

Consilierul local din Baia Mare, Bogdan Hodorogea, fost membru USR și actual membru AUR, a fost suprins cu camera ascunsă în timpul unei discuții pentru obținerea unei autorizații de construire, dând de înțeles că poate influența procesul.  

„Nu e semnată. (...) Eu am văzut că nu este semnat. (...) O facem. Eu nu am treabă. (...) Uite care e treaba... Acoperișul tău îmi (...) panoul meu. (...) Hai să găsim o soluție să fie bine”, spune consilierul în cadrul unei discuții surpinse într-un video publicat pe Facebook, cu privire la o autorizație de construire, fiind vizibil în stare de ebrietate.  

„Eu cred că dacă am depus și am documentație legală, eu cred că o să obțin o autorizație de construire legală, semnată de toată lumea. Eu cred că pe legalitate putem face lucrurile omenește. Tu ce zici?”, îi spune cel care filmează consilierului. 

„Pot să râd”, este răspunsul lui Hodorogeai, continuând să afirme că „nu” este ok la o altă întrebare a interlocutorului. 

Consilierul amintește la un moment dat și de Guvern, încheind conversația cu faptul că este în membru în comisia de urbanism a municipiului Baia Mare. „Eu sunt în comisia de urbanism, ești prost?”, mai spune Hodorogea în încheierea filmării. 

Întreaga discuție a fost înregistrată cu camera ascunsă. 

Bogdan Hodorogea a intrat în Consiliul Local Baia al municipiului Biaia Mare pe liste USR, partid din care a fost ulterior exclus. El s-a înscris în AUR, devenind președintele filialei Baia Mare. 

Consilierul a trecut la AUR, devenind liderul de filială al partidului FOTO Facebook
Consilierul a trecut la AUR, devenind liderul de filială al partidului FOTO Facebook
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite