Concluzia lui Ciolacu după scandalul între deputatul AUR şi Simonis: „Bine că măcar s-au rezumat la un conflict verbal”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Inquam Photos/ Ilona Andrei
FOTO: Inquam Photos/ Ilona Andrei

Marcel Ciolacu a transmis, după scandalul din Parlament între un deputat AUR şi social-democratul Alfred Simonis, că „bine măcar că s-au rezumat la un conflict verbal”. Preşedintele Camerei Deputaţilor a precizat că rămâne de văzut dacă liderii de grup vor propune sancţiuni pentru cei doi parlamentari.

„Nu am avut o discuţie. Am înţeles că a existat un incident după plecarea mea. Mă bucur că măcar nu a fost de faţă cu preşedintele Camerei. Niciun lider de grup, la Biroul permanent, nu a ridicat această problemă. O să vedem în perioada următoare. Bine că măcar s-au rezumat la un conflict verbal”, a declarat Marcel Ciolacu, marţi, la Parlament.

Întrebat dacă s-ar fi aşteptat ca incidentul să degenereze, astfel încât să fie mai mult decât un conflict verbal, liderul PSD a răspuns: „Dumneavoastră vă aşteptaţi ca în 2022 Rusia să atace Ucraina?”.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a mai precizat că rămâne de văzut dacă liderii de grup vor propune sancţionarea celor doi deputaţi.  „Vom vedea despre ce este vorba. Liderii de grup vor veni cu aceste propuneri”, a mai explicat Ciolacu, întrebat dacă vor exista sanţiuni pentru aceşti parlamentari.

Deputaţii au fost protagoniştii unui nou scandal în Parlament. Mai mulţi membri AUR, fiind nemulţumiţi că un proiect de lege pe care îl susţineau nu a reuşit să treacă de votul majorităţii, l-au confruntat pe liderul de grup al deputaţilor PSD, Alfred Simonis, iar discuţia a degenerat în jigniri şi ameninţări cu bătaia.

Vezi şi: Scandal în Parlament. Deputaţii şi-au împărţit jigniri şi ameninţări

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite