Codrin Ştefănescu: Am fost în vizită la Liviu Dragnea. I-au interzis dreptul la muncă, îl ţin forţat în cameră, i-au interzis dreptul la pachete

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Codrin Ştefănescu, pe vremea când era un sprijin fizic pentru Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Codrin Ştefănescu, pe vremea când era un sprijin fizic pentru Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Codrin Ştefănescu, fost secretar general al PSD, a anunţat că a fost în vizită la Liviu Dragnea în închisoare şi că acesta are probleme de sănătate, însă i se refuză dreptul la tratament. De asemenea, Ştefănescu a precizat că în zilele următoare avocaţii acestuia vor organiza o conferinţă de presă referitoare la fostul preşedinte al PSD.

„Anunţ pentru membrii, simpatizanţii şi sustinātorii PSD! Astāzi am fost in vizitā la Liviu Dragnea! Liderul nostru uitat de Ciolacu şi echipa sa de academişti SRI, provizoriu aflaţi la conducerea partidului. Pe care şi l-ar dori putrezit in închisoare şi niciodată liber. Liviu mi-a spus cā este pedepsit după interviul dat in presā! Singurul caz dupā Revoluţia din Decembrie 89! I-au interzis dreptul la muncā, îl ţin forţat in camerā, i-au interzis dreptul la pachete, vizite şi interviuri in media! Deşi sunt cereri imense in acest sens! Chiar şi dreptul sāu la sānātate este refuzat, amânat, tergiversat. Trebuie sā se opereze la coloanā, are dureri imense şi asteaptā sā i se permitā asta!”, a scris pe Facebook Codrin Ştefănescu.   

Fostul secretar general al PSD a anunţat că în zilele următoare avocaţii lui Liviu Dragnea vor prezenta situaţia acestuia într-o conferinţă de presă. „E un om puternic, nu plânge, nu urlā! Dar ceea ce i se intâmplā este inadmisibil! Sistemul este înfricoşat de el, ştim asta! Dar unui patriot nu trebuie sā i se încalce toate drepturile, doar pentru cā PSD şi opinia publicā tac complice! Sunt mulţi oameni curajoşi care vor lua poziţie in sensul acesta! Eu sunt unul! Am vrut sā vā informez ca sā ştiţi situaţia realā! Sunt sigur cā avocaţii sāi vor prezenta situaţia asta intr-o conferintā de presā in zilele urmātoare. Fiţi alāturi de el! Are nevoie, deşi nu o cere!”

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite