Cioloş, despre o candidatură la alegerile prezidenţiale: Nu am mai discutat de ea de mult. Presupune un partid puternic care să te susţină. Aici avem de lucru

0
0
Dacian Cioloş FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Dacian Cioloş FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Dacian Cioloş, preşedintele demisionar al USR, a declarat, fiind întrebat referitor la o eventuală candidatură la alegerile prezidenţiale, că aceasta „presupune un partid puternic care să te susţină”, iar „aici avem de lucru”. Cioloş a precizat că nu ia în calcul refacerea Plus, partid care a fuzionat cu USR, menţionând că este în continuare europarlamentar.

„Nu am mai discutat de ea de mult. O candidatură la prezidenţiale presupune un partid puternic care să te susţină. Şi aici avem de lucru”, a declarat Cioloş fiind întrebat dacă ia în calcul o eventuală candidatură la alegerile prezidenţiale din 2024. 

Cioloş a precizat că nu a făcut diferenţe între foştii membri ai USR şi foştii membri ai PLUS. „Importantă nu e eticheta, ci comportamentul care nu ajută la încredere şi nu ajută nici să ne întărim”, a explicat Cioloş 

„Nu am în calcul să refac PLUS", a mai precizat preşedintele demisionar al USR. 

El a precizat că va rămâne în USR, după ce a demisionat din funcţia de preşedinte al partidului, luni seară, proiectul său de modificare a statutului formaţiunii fiind respins. 

Politică


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri