Ciolacu: „Nu cred că Liviu Dragnea ar dori să devină un instrument al lui Klaus Iohannis”

0
0
Marcel Ciolacu / FOTO Mediafax
Marcel Ciolacu / FOTO Mediafax

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că Liviu Dragnea nu poate reveni deocamdată legal, statutar în partid şi că nu crede că acesta ar dori să devină „un instrument al lui Klaus Iohannis”.

Întrebat luni seară, la România TV, dacă îi este frică de faptul că Liviu Dragnea este în libertate, liderul PSD a spus: „Nu. Mă bucur că s-a luat o decizie corectă şi a fost eliberat, a avut această pârghie legală”.

Ciolacu a adăugat că îi pare rău  pentru ce a trăit Dragnea în urma condamnării.

El a menţionat că nu este vorba despre o hotărâre de excludere, iar în acest moment nu mai există cale legală de întoarcere a lui Liviu Dragnea în PSD. „În Statut este prevăzut un astfel de lucru: în momentul în care eşti condamnat, automat nu mai eşti membru de partid”, a precizat Ciolacu. Preşedintele PSD a accentuat că momentan nu există nicio cale legală ca Liviu Dragnea să revină în partid.

Preşedintele PSD a adăugat că, după expirarea termenului de interdicţie, „categoric se poate” şi şi-a exprimat speranţa că Liviu Dragnea nu se va lăsa antrenat„într-un fals scandal”.

„E dreptul fiecăruia, nu facem condamnări pe viaţă. (...) Nu am comunicat deloc. (...) Vreau să fiu foarte clar: fiecare dintre noi suntem vremelnici în această poziţie, de şef al PSD. Eu nu cred că domnul Liviu Dragnea îşi doreşte în acest moment un scandal fals în interiorul PSD şi mai ales cu acel „vârf de lance”, domnul Codrin Ştefănescu. 

Cred că domnul Dragnea nu-şi doreşte acum să astupe toată incompetenţa guvernamentală şi hoţiile reale şi mari pe care le fac în acest moment actualii guvernanţi cu acest presupus scandal. Şi Liviu Dragnea, ca şi Marcel Ciolacu, este plin de defecte, şi eu sunt plin de defecte. Nu cred că Liviu Dragnea este un om prost şi ştie foarte bine şi nu cred că-şi doreşte să devină un instrument, culmea, al lui Klaus Iohannis, de a face un aşa presupus scandal”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Politică


Ultimele știri
Cele mai citite