Ciolacu, mesaj dur pentru Iohannis în ziua cu record de infectări: Situaţia gravă în care am ajuns îl obligă pe preşedinte să iasă din tranşeele electorale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos/Octav Ganea
FOTO Inquam Photos/Octav Ganea

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, îl critică pe Klaus Iohannis pentru faptul că a aşteptat ca numărul cazurilor să se apropie de 8.000 pentru a convoca specialişti din toate forţele politice pentru a discuta despre gestionarea pandemiei, în condiţiile în care marţi s-a înregistrat un recor de cazuri şi de decese.

„A trebuit ca România să ajungă la aproape 8.000 de cazuri pe zi şi la peste 120 de morţi în 24 de ore pentru ca preşedintele Iohannis să accepte #soluţia propusă de luni întregi de #PSD: o largă consultare cu toţi #specialiştii în epidemiologie, indiferent de partidul cu care simpatizează.

Sper că preşedintele Iohannis face acest gest nu doar pentru a-şi salva imaginea, după cifrele devastatoare ale pandemiei publicate astăzi. Ci pentru că situaţia gravă în care am ajuns îl obligă pe preşedinte să iasă din tranşeele electorale”, a scris pe pagina sa de Facebook, Marcel Ciolacu. 

Liderul PSD susţine că e nevoie de un plan de acţiune coerent şi agreat de toate forţele politice. „Acum, când sănătatea publică a ţării se află pe marginea prăpastiei, când nu este încă prea târziu, este nevoie de măsuri clare, coerente, propuse de specialişti, nu de tot felul de habarnişti. Altfel, mii de vieţi se vor pierde în continuare şi vor fi trecute în contul ambiţiei liberale pentru obţinerea unei puteri iluzorii. De luni de zile #PSD i-a solicitat preşedintelui Iohannis să renunţe la rolul de lider de facto al PNL şi să redevină preşedintele tuturor românilor. E bine că măcar în al doisprezecelea ceas a înţeles că trebuie să asculte de sfatul specialiştilor, iar apoi să cheme la Cotroceni liderii tuturor partidelor parlamentare pentru a se ajunge la o înţelegere unanimă cu privire la #planul prin care statul să poată prelua din nou controlul asupra pandemiei!”, a completat preşedintele PSD.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite